25n
25N
25N

El Gran Teatre de Paterna reprén la seua programació amb les últimes obres de Carmelo Gómez, Pepe Viyuela o el Ballet de Moscou

Les entrades per als diferents espectacles podran adquirir-se a partir del 26 de setembre en les taquilles del Gran Teatre i des del 27 de setembre també en la web de Tickentradas

El Gran Teatre de Paterna reprén la seua programació amb les últimes obres de Carmelo Gómez, Pepe Viyuela o el Ballet de Moscou
02/09/2020 -

El Gran Teatre de Paterna reprendrà el mes vinent d’octubre la seua activitat amb una selecció de les representacions teatrals més importants del panorama nacional que inclouran les últimes obres de Carmelo Gómez o Pepe Viyuela, entre altres grans artistes.

Tal com ha explicat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa “reprenem les representacions en el Gran Teatre amb funcions de primer nivell, tant teatrals com de dansa, amb companyies internacionals com el Ballet de Moscou, que representarà ‘El Trencanous’, una de les seues peces més característiques”.

A més, la regidora ha avançat que “s’adaptarà el protocol de funcionament del Gran Teatre ajustant-lo a les directrius sanitàries a cada moment”. I en aqueix sentit ha reconegut “l’esforç que s’està duent a terme perquè els veïns i veïnes puguen tornar a gaudir de la cultura en el municipi sense riscos”.

La programació arrancarà el divendres 2 d’octubre amb l’obra “Anestesiades” de la companyia Olympia Metropolitana, una comèdia en valencià amb un gran repartiment, dirigida per Rafael Calatayud.

L’espectacle de dansa per a públic infantil “Pi” arribarà al Gran Teatre el diumenge 4 d’octubre. Una producció d’Escalante Centro Teatral per a gaudir en família.

L’aclamada comèdia “Intocable” interpretada de manera brillant per Roberto Álvarez i Jimmy Roca, es representarà el 30 d’octubre. L’obra, basada en la pel·lícula homònima francesa, compte la relació entre un ric aristòcrata que queda tetraplègic després d’un accident i el seu cuidador, un jove marginal que acaba d’eixir de la presó.

Per part seua, la companyia de dansa Aracaladanza, guanyadora del Premi Nacional de Teatre per a la Infància i la Joventut en 2010 presentarà el seu últim treball “Play” el diumenge 8 de novembre. L’obra parteix del joc per a desenvolupar el seu fascinant univers, en el qual la màgia que es crea amb la coreografia, la il·luminació, el vestuari i l’escenografia transformen la realitat.

Pepe Viyuela, Alberto Jiménez, Juan Díaz, Fernando Albizu i Jesús Lavi, sota la direcció d’Antonio Simón, representaran l’aclamada “Esperando a Godot” el divendres 13 de novembre. El públic podrà gaudir de l’obra del Nobel de Literatura Samuel Beckett, considerada de manera unànime la més important creació del teatre de l’absurd.

“A vueltas amb Lorca” arribarà a les taules del Gran Teatre el 27 de novembre. El reconegut actor Carmelo Gómez protagonitza aquesta proposta personal en la qual, acompanyat d’un pianista, compte la història del poeta granadí.

Ja el mes de desembre, el Ballet de Moscou portarà a Paterna “El Trencanous”. Una oportunitat irrepetible per a deixar-se commoure amb aquest clàssic de la dansa.

Finalment, el 18 de desembre, la companyia Yllana presentarà “The Opera Bojos”, premi Max 2019 al Millor Espectacle Musical. Una representació còmica operística en el qual els grans èxits de l’òpera es fusionen amb altres estils musicals de manera original.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − dos =

museo prehistoria