caixa popular

El Palau Velòdrom Lluis Puig acull el Gran Premi d'Atletisme

El Palau Velòdrom Lluis Puig acull el Gran Premi d'Atletisme
19/01/2018 -

El Gran Premi d’Atletisme en Pista Coberta “Ciutat de València 2018” se celebra demà, dissabte 20 de gener, en el Palau Velòdrom Lluis Puig. Amb aquesta prova, que serà l’avantsala de la Copa del Rei i de la Reina d’Atletisme i del Campionat d’Espanya Absolut individual de Pista Coberta, que també se celebraran en la mateixa instal·lació municipal, “el Consistori deixarà patent la gran capacitat organitzativa d’esdeveniments esportius en la ciutat, així com de la disposició d’uns equipaments d’avantguarda”.

Amb aquestes paraules, la regidora delegada d’Esports, Maite Girau, ha informat hui de la “importància” d’aquesta prova, primer meeting d’atletisme indoor a escala nacional de la temporada, que va ser recuperada per la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana l’any 2016.

Entre els participants més destacats de la present edició s’inclouen noms de la Comunitat Valenciana com Jorge Ureña, Eusebio Càceres, Concha Montaner, Dani Andújar, Daniel Cerdán, Laura Méndez, Victor Ruiz, Carla Masip o Bàrbara Hernando. A nivell nacional el cartell no es queda enrere, amb atletes de la talla d’Álvaro de Arriba, Adrián Ben, Alberto Imedio, Simón Siverio, Solange Andreia Pereira o Caridad Pérez. Sense oblidar als quals arriben de fora de les nostres fronteres, com Modesta Juste Mourauskaite, Mauren Ellsworth, Annimari Korte o Jorge Caracassis.

El Palau Velòdrom Lluis Puig també albergarà la Copa del Rei i de la Reina d’Atletisme, que se celebraran el 27 de gener, i el Campionat d’Espanya Absolut, els dies 17 i 18 de febrer, tal com ha recordat la regidora Maite Girau que en la presentació del Gran Premi d’Atlestisme en Pista Coberta “Ciutat de València” ha estat acompanyada pel president de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV), Vicente Añó, la migfondista, Laura Méndez, i l’atleta de Torrent, Daniel Cerdán.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris