caixa popular

La Gran Fira arriba als barris i pobles de la ciutat de València

La Gran Fira arriba als barris i pobles de la ciutat de València
06/07/2018 -

La Gran Fira de València s’estén més enllà dels Jardins de Vivers, el Palau de la Música o el centre de la ciutat per arribar també als barris i Pobles de la ciutat. Orriols, Cabanyal i Ciutat Jardí, i els Pobles de Castellar-l’Oliveral, El Forn d’Alcedo, Benimàmet i Beniferri gaudiran aquest cap de setmana d’activitats culturals i artístiques dins de l’objectiu de l’Ajuntament de descentralitzar l’oferta cultural municipal i d’acostar-la a tots els veïns i les veïnes.

La companyia Titotal Teatre portarà hui divendres l’obra ‘Calcetín sin calceta’ al barri d’Orriols dins de la programació de La Menuda Fira, que es podrà veure a la plaça Hermanos Bécquer a les 20 h, i, posteriorment, a les 22 h serà el moment del monologuista Piter Pardo. Tant dissabte com diumenge, a la platja del Cabanyal continuarà a partir de les 10 h la competició esportiva Madison Beach Volley Tour.

Dissabte, La Menuda Fira arriba a Benimàmet amb el contacontes ‘Festí de paraules’ de Vicent Cortés, l’actuació serà a les 20 h al Parc Lineal, avinguda de l’Estació, junt amb l’antiga estació Les Carolines. A continuació, a les 22 h, en la mateixa ubicació serà el torn de la monologuista Carol Tomàs. L’endemà, diumenge, l’obra ‘Calcetín sin calceta’ de la companyia Titotal Teatre es podrà veure al barri de Ciutat Jardí, concretament a la plaça del Cedro, a partir de les 20 h. Conclourà la nit a aquest barri amb l’obra ‘Chimichangs’ de la companyia Juja Teatre, a partir de les 21.30 h.

Pel que fa a la programació dels Pobles de València, dins de la programació de Cinema d’Estiu, Castellar-l’Oliveral acull hui divendres, a les 22.30 h, la pel·lícula ‘Big Hero 6’. Benimàmet i Beniferri continuen aquest cap de setmana les Festes en honor a Sant Vicent Màrtir. Hui divendres, a les 21 h, serà el trasllat del Sant; dissabte, a les 10.30 hores, serà la ruta patrimoni de Benimàmet; i diumenge està previst la cercavila (11 h), el volteig de campanes (11.15 h), la missa major (11.30 h), trasllat del Sant (13 h) i mascletà (14 h).

També a aquests Pobles i amb motiu de les Festes Patronals de Sant Josep al llarg del cap de setmana hi haurà diferents activitats, com ara, esmorzars i sopars populars, disc mòbils o jocs per a xiquets i majors. Per la seua banda, al Forn d’Alcedo també se celebren aquest cap de setmana les festes patronals i dissabte, des de les 21 h fins a les 2 h, hi haurà sopar de germanor i balls de saló.

PROGRAMACIÓ DEL CAP DE SETMANA

Hui divendres, a les 22 h, el Centre Cultural de la Beneficència acull el concert de Nina Dinamita & la Swing Milicia i a la mateixa hora a l’exterior del MuVIM es projectarà la pel·lícula ‘La edad de la inocencia’. A les 22.30 h, dins del Festival Renaixement, se celebrarà el concert ‘Lucretia Borgia’ al Monestir de Sant Miquel dels Reis. Pels barris del Carme i Velluters, la Penya El Clau ha organitzat una Nit de cant d’estil a partir de les 22.30 h; mentre que a la plaça Mare de Déu serà el moment del Cant al Ras de la Fira dins de les Nits de Folk de la Gran Fira.

Dissabte arriba el Dia de l’Orxata i la Xufa de València a la plaça de l’Ajuntament a partir de les 12 h i fins a les 21.30 h, amb tota una sèrie d’activitats organitzades per CRDO Xufa de València. El Festival Renaixement continuarà al Monestir de Sant Miquel dels Reis durant tot el dia amb visites guiades, concert familiar, lectura dramatitzada i diferents concerts al llarg del dia. Dins dels Concerts de Vivers, tindrà lloc el concert ‘Poetas del Rock’ amb l’actuació d’Andrés Suárez, Funambulista, Depedro i Pedro Pastor y Suso Sudón (a partir de les 20.50 h). Així també, dissabte continuaran les activitats de les Nits de Folk i tota la programació especial de la Gran Fira que conclourà amb Els Focs de la Fira a la plaça de la Crida (davant de les Torres dels Serrans) a les 00.30 h i que comptarà amb un castell de pals a l’antiga de la pirotècnica Nadal Martí.

Diumenge, a més de prosseguir el Festival Renaixement, està previst un espectacle de màgia escènica de Markus Magic Show (11.30 h) i el concert de la Coral de Montcada (19 h) al Centre Cultural la Beneficència. A més, diumenge es tancarà amb la trobada de músiques i danses mediterrànies del grup Rascanya a la plaça del Patriarca (21.30 h) i l’actuació de The Cat Empire dins dels Concerts de Vivers (a partir de les 21 h).

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 13 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC