caixa popular

La Gran Fira de València s'acomiada amb la Batalla de Flors

El color va tornar a inundar el Passeig de l’Albereda amb una de les batalles més pacífiques

31/07/2017 -

El Passeig de l’Albereda de València, un any més, es va tornar a omplir de color, aromes i tradició amb la celebració de la tan esperada Batalla de Flors. Un dels esdeveniments més emblemàtics de la Fira de Juliol i que, a més, va tancar un mes replet d’activitats que han inundat els diferents barris valencians.

La Batalla de Flors va començar, el diumenge 30 de juliol, a les 20.00 hores. Centenars de valencians no es van voler perdre una de les batalles més pacífiques de la història. Tant és així que, una vegada més, el Passeig de l’Albereda va tornar a cobrir-se amb un espectacular mantell de clavells, que va tintar de color el tancament de la Gran Fira de València.

L’acte començava amb el pas de la Cavalleria de Gala de la Policia Local. A continuació, van desfilar les carrosses, que van tornar a sorprendre els assistents amb els seus extraordinaris disseny florals. Després del tret de la carcassa, començava la vertadera batalla de flors. Amb l’única defensa d’una raqueta, les falleres van intentar esquivar els milers de clavells que el públic els va llançar. Un vertader espectacle que posa el fermall d’or a una de les celebracions més esperades pels valencians.

img_1189 img_1188 img_1179 img_1178 img_1176 img_1174 img_1173 img_1168 img_1166 fullsizerender

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris