caixa popular

Tot un esclat de pólvora dona la benvinguda a la Gran Fira 2018

Gran acollida entre els veïns de València en la cercavila inaugural de la Gran Fira 2018

Tot un esclat de pólvora dona la benvinguda a la Gran Fira 2018

La Gran Fira 2018 ja està ací i ha començat per la porta gran. La Pirotècnia Martí ha donat el tret d’eixida com a bons valencians amb pólvora i una espectacular traca correguda que ha marcat l’Encesa de la Gran Fira. A més, una desfilada amb dos mítics personatges com són Nelet i Quiqueta han recorregut des de la Plaça de la Reina, el carrer Sant Vicent fins a arribar a l’Ajuntament de València.

L’expectació pujava a mesura que avançava la gran desfilada perquè els valencians tenien ganes de tornar a vibrar d’una Traca Correguda. Concerts, espectacles en el carrer, activitats per als més xicotets ompliran de vida aquest mes de juliol en la particular aposta de Cultura Festiva per revitalitzar la Gran Fira de juliol.

El regidor de Cultura Festival Festiva, Pere Fuset, acompanyat del Regidor Mobilitat, Giussepe Grezzi, i el Regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, han recorregut i viscut de primera mà una Gran Desfilada que marcava els primers passos del mes que li espera a la Capital del Túria. La resposta dels veïns de València es pot testar ràpidament amb la gran acollida d’aquest primer acte de la Gran Fira.

‘La Pirotècnia Martí ha posat el fermall final de l’inici de la Gran Fira i ho ha fet una espectacular Traca Correguda’

Per primera vegada i després de 114 anys, s’ha recuperat el gegant Nelet. Com la Quiqueta recuperada el passat any per l’Ajuntament, ha sigut un gegant dinàmic que en aquest cas va acompanyat del seu característic guitarró. La parella apareixerà en diversos actes de la Gran Fira de València i Nelet ha sigut un dels protagonistes de la cercavila presidint al costat de la seua estimada Quiqueta. La figura és obra de l’artista faller Manu Martín i l’ha vestit Chelo Ruiz.

La presentadora alacantina, Carolina Ferre, ha sigut la pregonera que ha marcat el començament de la Gran Fira 2018. Però el millor estava encara per arribar. La Pirotècnia Martí ha posat el fermall final de l’inici de la Gran Fira i ho ha fet una espectacular Traca Correguda que ha sorprés a tots els espectadors de la Plaça de l’Ajuntament. Ara sí que si la Gran Fira ja està ací.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + catorze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC