caixa popular

Gran acceptació de 'Chestapa els teus sentits 2017'

Gran acceptació de 'Chestapa els teus sentits 2017'
26/07/2017 -

El certamen gastronòmic ‘Chestapa els teus sentits 2017’ ha sigut un èxit. Celebrat el cap de setmana dels dies 14, 15 i 16 de juliol esta particular ruta gastronòmica pels establiments de Xest ha tingut una gran acceptació i, a més, ha fet les delícies dels veïns que han provat una gran quantitat i qualitat de tapes que els restaurants han elaborat per a l’ocasió.

Així, en el concurs han participat set establiments amb una tapa cadascun. Per a votar i participar en el sorteig calia aconseguir els encunys de cadascun d’ells. Finalment, la tapa més votada ha sigut la de ‘La Cambra’, que va presentar la tapa de “Chipirones en la seua tinta sobre arròs gessamí”.

Ainhoa Albiach, regidor Comerç, ha subratllat que ‘Chestapa’ 2017 ha tingut una gran acceptació. “A més, cal felicitar a tots els participants per l’esforç mostrat i el treball realitzat. Tots els establiments s’han bolcat amb oferir tapes elaborades i de gran qualitat. Han fet un treball genial”, ha postil·lat la regidora.

Quant al concurs d’experiències que se sortejaven entre tots aquells comensals que van votar la millor tapa els guanyadors han sigut Patricia Mínguez i Antonio Jiménez. Finalment des de la regidoria han volgut agrair els locals participants, Stefani Kebab, La Cambra, Saló de Te Verdi, B&N, Pub Hub, Alfonso, Bar Lomiquia la seua participació en l’esdeveniment gastronòmic.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 4 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC