25n
25N
25N

El govern del Rialto diu l'execució de l'Edusi del Cabanyal és del 5% i acusa el PP de "mentir"

El govern del Rialto diu l'execució de l'Edusi del Cabanyal és del 5% i acusa el PP de "mentir"
25/07/2019 -

L’equip de govern de l’Ajuntament de València ha assegurat que el nivell d’execució de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat del barri Cabanyal-Canyamelar (Edusi) és “pròxim al 5 per cent i amb proposta de despesa aprovada la xifra ascendeix ja al 12 per cent”.

Així mateix, ha acusat el PP de “mentir descaradament” en referència a les declaracions de la portaveu ‘popular’ en el consistori, María José Catalá, qui ha afirmat que “s’han invertit a penes un 1% dels 30 milions d’euros” previstos i que, a més, s’ha retirat de l’ordre del dia de la Comissió d’Hisenda una modificació de crèdits per a poder avançar en l’execució de projectes del barri.

Sobre aquest tema, fonts municipals han assenyalat que “, ja que hui s’ha explicat que, a causa d’un tràmit administratiu, es convocarà una Comissió d’Hisenda extraordinària per a aprovar el punt de la injecció de crèdits en l’Edusi del Cabanyal i, després, s’aprovarà en el Ple del pròxim dia 31 de juliol”. “Per tant tot segueix amb normalitat i segons els terminis previstos”, recalquen.

Afigen, en la mateixa línia, que “el PP enganya de nou, ja que el nivell d’execució de l’Edusi és pròxim al 5% i amb proposta de despesa aprovada la xifra ascendeix ja al 12%”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020