25n
25N
25N

El Govern del Rialto celebrarà la primera reunió d'avaluació i propostes d'aquest mandat

El Govern del Rialto celebrarà la primera reunió d'avaluació i propostes d'aquest mandat
17/01/2020 -

El Govern del Rialto es reunirà dissabte 1 de febrer per a fer balanç d’aquests primers mesos de mandat i centrar les prioritats i les línies de gestió futures. Es tracta de la primera trobada d’aquestes característiques que se celebra durant aquest mandat, un cicle de reunions que ja es van celebrar de manera anual durant el mandat 2015-2019.

L’alcalde Joan Ribó, a preguntes dels periodistes en l’acte de Sant Antoni Abat, ha anunciat aquest divendres la reunió de balanç i projecció que mantindrà el Govern del Rialto el pròxim 1 de febrer, dissabte, en el Palau de Congressos. «Tindrem una reunió de tot el govern de l’Ajuntament per a analitzar el treball realitzat en aquests mesos que portem de mandat, tot el que hem desenvolupat fins ara, i també per a redefinir i detallar les accions de futur, així com les prioritats», ha explicat l’alcalde.

Ribó ha explicat que, com ja és habitual, la trobada del Govern servirà «sobretot per a analitzar els projectes fonamentals del Govern del Rialto, quins punts s’han desenvolupat i quins punts volem prioritzar per a enguany». L’alcalde de València ha detallat la rellevància d’una trobada que permet agrupar a tots els regidors i regidores en una jornada de treball més extensa, «per a propiciar el debat en el si d’un govern que es caracteritza pel diàleg i la voluntat d’arribar a consensos, tant amb la ciutadania, com en el si del mateix Ajuntament».

Aquesta serà la primera reunió d’anàlisi general de la gestió que el govern municipal celebra des de l’inici del mandat el juny de 2019, una pràctica que va començar durant el passat mandat 2015-2019, i que es va consolidar amb reunions periòdiques anuals. Com en les ocasions precedents, durant la sessió es repassarà la tasca desenvolupada per les diferents Regidories i s’abordaran els principals reptes de futur.

El marc triat per a aquesta ocasió és el Palau de Congressos. En ocasions anteriors, la reunió s’ha celebrat en punts diversos del terme municipal, com la Casa Forestal del Saler, el centre Jubiocio de Marxalenes, o el Parc de Malilla. L’objectiu de la convocatòria és compartir una jornada en la qual l’alcalde i els 16 regidors que conformen el Govern del Rialto debaten i aprofundisquen en la gestió municipal d’aquest mandat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − un =