25n
25N
25N

La Grossa del Nadal cau, d'hora, en la Comunitat Valenciana

Alcoi, Sant Vicent del Raspeig i Moraria són les poblacions que venien el número

La Grossa del Nadal cau, d'hora, en la Comunitat Valenciana
22/12/2019 -

A penes 15 minuts després que els bombos de la loteria de nadal començaren a rodar, ha eixit la Grossa del Nadal. Quatre milions d’euros al dècim per al número 26.590. Les poblacions d’Alcoi, Sant Vicent del Raspeig i Moraira, a la província d’Alacant, és on s’ha venut el número en la Comunitat Valenciana.

El número també s’ha venut en altres administracions fora de la Comunitat Valenciana, com a Barcelona, Madrid, Salou o Torres de Tafaneres, a Múrcia.

Amb aquest premi, a cada dècim li correspon un premi de 400.000 euros, per la qual cosa aquells que hagen comprat tres o més superaran el milió.

Ara, com cada vegada que toca un premi, ha de cobrar-se. Hui mateix, a partir de les 18h, els guanyadors podran començar a cobrar amb els seus dècims. No obstant això, no serà el cas de la Grossa, perquè només els premis inferiors a 2.500 euros poden cobrar-se directament en les administracions. Per a quantitats superiors, haurà d’acudir-se a entitats financeres concertades; BBVA, Banc Santander, CaixaBank i CECA.

El termini màxim per a reclamar el premi és de tres mesos.

El número va ser cantat a les 9.19 hores en el quart filferro de la primera taula. El Sorteig Extraordinari de Nadal reparteix aquest 22 de desembre 2.380 milions d’euros en premis, i els agraciats amb la ‘Grossa’ rebran 400.000 euros al dècim, amb 680 milions d’euros a repartir amb aquest premi principal.

Els premis del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal d’import inferior o igual a 20.000 euros no estaran subjectes al gravamen especial sobre els premis de determinades loteries, segons els límits que va fixar la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat del 2018.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent