25n
25N
25N

Un dia per a conéixer els afortunats de la Loteria de Nadal

València Extra t’informarà dels nombres premiats en el Sorteig Extraordinari de Nadal

Un dia per a conéixer els afortunats de la Loteria de Nadal
21/12/2017 -

Ja s’acosta un dels moments més esperats d’aquesta època de l’any. I és que demà, 22 de desembre, els espanyols passarem el matí pegats a la televisió o a la ràdio, mentre esperem amb il·lusió i esperança ser els agraciats amb la desitjada Loteria de Nadal. Així, a les 08.00 hores, les portes del Teatre Real de Madrid obriran les seues portes perquè els xiquets de Sant Ildefons calfen les seues veus i donen inici a un dels sorteigs més vistos de l’any.

Des que el sorteig extraordinari de loteria de Nadal començara, oficialment, l’any 1812, s’ha considerat un dels més importants i populars entre els espanyols, fins i tot més que el també famós Sorteig del Niño. Tant és així que, d’acord amb els últims sondejos de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l’Estat (SELAE), cada valencià s’ha gastat una mitjana de 72,63 euros en dècims.

Enguany, el sorteig extraordinari repartirà un total de 2.240 milions d’euros, destinant-se 400.000 euros al dècim per als agraciats amb el primer premi. Nervis i emoció s’ajuntaran en aquest sorteig que València Extra informarà en directe perquè conegueu, de primera mà, tots els detalls del sorteig, els nombres premiats i, qui sap, descobrir si la Comunitat Valenciana és, una vegada més, l’afortunada.

I és que fins a 34 vegades ha caigut la Loteria de Nadal en la nostra Comunitat. En concret, en la província de València ha caigut en 20 ocasions, sent l’última vegada l’any 2014, quan es va anar per a l’Eliana. Per la seua banda, Alacant ha gaudit del primer premi en 14 ocasions, i Castelló en tres. De moment, només falta esperar a demà per a descobrir si serem una mica més rics o, per contra, celebrarem el ‘dia de la salut’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 3 =

bombers
Valencia activa