caixa popular

Gómez (PSPV) creu que serà determinant per a marcar el camí a les municipals i mostrar que "som més"

Gómez (PSPV) creu que serà determinant per a marcar el camí a les municipals i mostrar que "som més"
15/02/2019 -

La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de València i candidata a l’alcaldia pel PSPV a la ciutat, Sandra Gómez, creu que les eleccions generals del 28 d’abril seran “determinants” per a marcar el camí a les municipals i “demostrar que som més” els qui “aposten pel progrés, la igualtat, la convivència i la llibertat enfront de la intolerància, l’odi i el patriotisme exacerbat que no té cap mena de complex per a aliar-se amb els independentistes per a tombar els Pressupostos” Generals de l’Estat.

Gómez ha realitzat aquestes declaracions en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern Local, després que el president del Govern, Pedro Sánchez, haja anunciat aquest divendres que convoca eleccions generals per al diumenge 28 d’abril.

En primer lloc, la també secretària general del PSPV a la ciutat de València, ha volgut lamentar que “la ciutat de València ha sigut una de les grans perjudicades que finalment els PGE no s’hagen aprovat”.

“Al final tots els que van eixir amb banderes a la plaça Colón –ha dit en al·lusió a la manifestació convocada diumenge passat per PP, Ciutadans i Vox– s’han aliat l’endemà passat amb els independentistes per a tombar uns Pressupostos que no solament eren bons per a les persones sinó que a més eren especialment bons per a la nostra Comunitat i per a la nostra ciutat”.

En aquest sentit, ha destacat que el projecte de Pressupostos de Sánchez contemplaven “millores” com la condonació del deute de la Marina o la millora de la Rodalia, entre altres.

Ara, confia que 28A serà “determinant”. “Crec que és positiu que hi haja una mobilització molt important per part de les persones progressistes que vulguen garantir que els nostres governs continuen prioritzant la igualtat, la llibertat d’oportunitats i la convivència de tots els ciutadans i ciutadanes”, ha subratllat.

A cent dies de les eleccions municipals i autonòmiques, la candidata pel PSPV a l’alcaldia de València creu que “és determinant que siguem capaces del pròxim 28 d’abril marcar el futur del qual ha d’ocórrer en les municipals” i ha instat a demostrar que “som més” aquells que advoquen per la igualtat, la convivència i la llibertat enfront de “la intolerància, l’odi i el patriotisme exacerbat”.

En aquest sentit ha assenyalat que i va quedar “bastant clar” diumenge passat aqueixa manifestació que segons Gómez “va ser un fracàs”. “Van intentar omplir la plaça de Colón de banderes d’Espanya i després no van tindre cap mena de complex per a pactar amb els independentistes i tombar uns Pressupostos Generals que eren bons per a tots els ciutadans i ciutadanes, però a més eren especialment bons per a la nostra Comunitat i per a la nostra ciutat”.

En la seua opinió, “ara més d’un haurà d’explicar aqueixa posició, sobretot en els partits que tenen representació ací”, ha puntualitzat.

A més, ha volgut recordar que aquests partits han dit “traïdor” al president del Govern “per iniciar suposades converses amb altres partits i després ells no han tingut cap mena de complexos ni de dificultats per a pactar tombar els Pressupostos al Govern de l’Estat”.

“Al final –ha conclòs Gómez– veiem que la demagògia i la hipocresia per a alguns partits en política és bastant clara i jo crec que la ciutadania ho veurà clarament en les pròximes eleccions generals i que seran determinant per a les pròximes municipals, per a anar marcant el camí i demostrar que som més. Com ja es va demostrar el diumenge passat, per cert”, ha sentenciat.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 1 =