25n
25N
25N

Gómez sobre Català: "El PP no s'ha pres de debò València"

10/01/2019 -

La candidata del PSPV a l’alcaldia de València, Sandra Gómez, ha acusat el PP de “no prendre’s de debò” a la ciutat per haver presentat com a aspirant a alcaldessa a l’exconsellera d’Educació i diputada, María José Català, de qui ha dit que era l'”última de les seues opcions, el pla famós B”, i una persona “que ve de Torrent, no viu ací i està totalment incapacitada per a liderar la València de futur que mereixen els valencians i valencianes”.

Així ho ha indicat davant la confirmació que Català serà finalment la candidata ‘popular’ a l’alcaldia. Gómez creu que l’exconsellera ha sigut “bastant imprudent” per “voler liderar una ciutat com València, que té una importància política que nosaltres, des del partit socialista, sí que entenem”.

Per a Gómez, l’elecció de Català és “fruit de la improvisació” i com a exemple assenyala que “tant és així que la candidata ha hagut d’empadronar-se fa a penes dues setmanes per a poder votar-se en les pròximes eleccions municipals”.

“València no es mereix ser el Pla B de cap partit i, per tant, per descomptat crec que l’única cosa que estan demostrant és que no es prenen València de debò i que tot això és fruit de la improvisació”, ha manifestat.

Per això, creu que “és clar” que el PP “no es pren de debò la ciutat de València perquè, després de quatre anys tenint a nou dels seus regidors imputats a València, sense haver fet cap mena d’oposició o haver presentat algun tipus d’alternativa o de protesta per a la ciutat, a tot just quatre mesos de les eleccions presenta l’última de les seues opcions, el pla famós B per a la ciutat de València”.

“Per tant, al final el que ve a mostrar és que aquesta persona, que ve de Torrent, d’un altre poble, que no viu ací i que, per tant, no coneix els problemes o les necessitats de la ciutat, està totalment incapacitada per a liderar la València de futur que mereixen els valencians i valencianes”, ha insistit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =

CCCC
torrent