25n
25N
25N

Sandra Gómez segueix el ple per Skype des de la seua casa, on es recupera de les ferides que li van causar uns gossos

Sandra Gómez segueix el ple per Skype des de la seua casa, on es recupera de les ferides que li van causar uns gossos
20/12/2018 -

La primera tinent d’alcalde i portaveu socialista en l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha intervingut aquest dijous en el ple ordinari de desembre a través de Skype i des de la seua casa, on es recupera de les ferides patides el cap de setmana passat en una mà després de ser atacada per dos gossos quan intentava protegir al seu propi ca de l’atac d’aquests animals.

Gómez va romandre ingressada en l’hospital fins dimarts passat, dia en el qual va ser traslladada al seu domicili per a acabar de recuperar-se de les seues ferides i tot esperant la intervenció quirúrgica a la qual ha de ser sotmesa. La participació a distància en el ple de la també edil de Desenvolupament Econòmic i Turisme ha sigut el primer punt de l’ordre del dia de la sessió.

Així s’ha aprovat per unanimitat i a proposta d’Alcaldia autoritzar la participació a distància de la regidora. La segona tinent d’alcalde i portaveu de València en Comú, María Oliver, que estava presidint el ple, ha donat la “benvinguda” a Sandra Gómez, a la qual s’ha pogut veure en l’hemicicle seguint el debat i votant a través d’una pantalla.

D’altra banda, a l’inici de la sessió plenària els membres de la corporació local han manifestat el seu sentiment de condol per la defunció de Felipe Camacho, que va ser edil de l’Ajuntament de València en 1991 per Unió Valenciana, com ha indicat María Oliver.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 3 =

CCCC
torrent