25n
25N
25N

Sandra Gómez recorda que la moratòria impedeix que s'òbriguen nous apartaments turístics a Ciutat Vella

Arxiu

Sandra Gómez recorda que la moratòria impedeix que s'òbriguen nous apartaments turístics a Ciutat Vella
01/10/2019 -

La vicealcaldesa i responsable de l’àrea de Desenvolupament i Regeneració Urbana, Sandra Gómez, ha recordat que la moratòria que va entrar en vigor el febrer de 2018 impedeix que s’òbriguen nous apartaments turístics a Ciutat Vella i ha precisat que aquesta suspensió cautelar de llicències s’aplica també per a ús hoteler. Sandra Gómez ha indicat que entre les sol·licituds de llicència anteriors al lliurament en vigor de la suspensió no es trobava la de l’edifici situat al carrer Caixers,2.

Referent a això, ha explicat que des de l’aprovació en el ple no s’han tramitat més peticions de llicències que comporten un canvi d’ús de residencial a hoteler. La vicealcaldessa ha assegurat que l’Ajuntament estarà vigilant per a vetlar perquè es compleix la normativa vigent i que aquest edifici no es rehabilita per a destinar-lo a apartaments turístics. “L’ús és residencial i així continuarà”, ha afirmat Sandra Gómez.

Així mateix, ha recordat que el Pla Especial Protecció de Ciutat Vella està en la recta final per a la seua aprovació i ha posat l’accent que “l’objectiu és la preservació del caràcter residencial del districte evitant la proliferació d’apartaments turístics, la recuperació d’àrees degradades, garantir les dotacions públiques, la millora de la qualitat urbana i la preservació dels valors patrimonials, els quals queden protegits”. “Amb l’aprovació del PEP serà definitiva la suspensió de llicències”, ha asseverat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =