25n
25N
25N

Sandra Gómez proposa que l'EMT siga gratuïta per a joves menors de 25 anys

Sandra Gómez proposa que l'EMT siga gratuïta per a joves menors de 25 anys
13/05/2019 -

La candidata socialista a l’alcaldia de València, Sandra Gómez, ha anunciat que l’EMT serà gratuïta per als joves menors de 25 anys. En concret, l’EMT serà gratuïta per a les i els joves menors de 25 que es troben estudiant o treballant amb ingressos inferiors a 900 euros.

D’aquesta manera, més de 150.000 menors de 25 anys a la nostra ciutat podran accedir de forma gratuïta al servei de transport públic municipal.

Fins hui l’EMT tenia un abonament mensual de 25 euros al mes per a les persones joves pel qual ingressava a l’any 1,3 milions d’euros, des del Partit Socialista volem bonificar aquest cost a l’empresa municipal perquè puguem oferir el servei de transport públic a les persones joves. En primer lloc, com un mecanisme per a fomentar la igualtat d’oportunitats en tots els trams d’edat i en segon lloc, per a inculcar hàbits de mobilitat sostenible a la ciutat.

Precisament igualtat i sostenibilitat són dos pilars fonamentals sobre els quals s’assentisca el model de ciutat que el Partit Socialista impulsarà des de l’alcaldia en els pròxims anys.

A les preguntes per les últimes enquestes, Gómez ha assenyalat que “el PSPV representa un projecte que suma entorn d’un projecte que parla dels problemes de les famílies, dels treballadors, les dones o els joves per a no deixar-se a ningú arrere. No obstant això, ha advertit que el 26M és necessari que els progressistes es mobilitzen per a frenar a les dretes perquè, ha remarcat, estan a les portes de l’ajuntament”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

museo prehistoria