25n
Orgull
Orgull

Gómez (PSPV) proposa que la gestió del bus turístic depenga de Turisme València

Gómez (PSPV) proposa que la gestió del bus turístic depenga de Turisme València
26/03/2019 -

La candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha plantejat que la gestió de l’autobús turístic de la ciutat depenga de Turisme València, que ella presideix, i que aquesta fundació municipal dispose de més recursos públics per a augmentar la seua autonomia.

Així ho ha proposat de cara a les eleccions municipals de finals de maig, després de reunir-se aquest dimarts amb representants de la patronal hotelera Hosbec per a analitzar accions entorn del sector, informa el PSPV de València en un comunicat.

Gómez ha defensat que els serveis que complementen l’oferta han de dependre de Turisme València, com és el cas del bus turístic. “Ofereixen una prestació als visitants, i creiem que les coses es poden fer millor i que les podem fer millor des de Turisme”, ha reivindicat.

Al costat del bus turístic, Gómez ha advocat per un pla de millora i harmonització de la gestió de recursos com els museus municipals o la Llotja de València per a facilitar que es puguen fer reserves de grups i pagar amb targeta, amb la intenció que aquests espais “es posen al dia i puguen oferir un servei d’excel·lència”.

Una altra de les qüestions que ha plantejat és la millora de la senyalització dels punts turístics amb un disseny únic. També ha posat en valor el pla estratègic de turisme i les accions de desestacionalització, rendibilitat i sostenibilitat. “Hem experimentat un creixement internacional molt potent”, ha ressaltat, per a incidir en la implantació d’un model participatiu amb els agents socials i econòmics.

Entre les propostes de futur, l’aspirant del PSPV ha defensat que Turisme València “dispose de majors recursos per a tindre major autonomia”. “Ara que hem millorat la situació financera de l’Ajuntament és el moment de dotar de més recursos públics”, ha reclamat.

En la trobada amb Hosbec també s’ha abordat la problemàtica dels apartaments turístics a València per a reforçar el seu control i regulació. Són allotjaments que “generen problemes de convivència i de competència deslleial i sostenibilitat en els entorns urbans”, ha recordat Gómez, per a mostrar “sorpresa” per les declaracions de la candidata del PP, Mª José Català, advocant per la seua desregularització.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − 2 =