Gómez es presenta a les primàries del PSPV per València en favor d'una ciutat "més justa i valenta"

Encapçala “el projecte de la València que pot més” i no descarta repetir el pacte de la Nau per a consolidar “governs de progrés”

E.P

Gómez es presenta a les primàries del PSPV per València en favor d'una ciutat "més justa i valenta"
26/09/2018 -

La secretària general del PSPV-PSOE en la ciutat de València i portaveu socialista en el seu ajuntament, Sandra Gómez, ha formalitzat aquest dimecres la seua decisió de concórrer a les primàries del PSPV-PSOE per a triar la candidatura socialista a l’Alcaldia de la capital valenciana en les pròximes eleccions municipals i ha manifestat la seua intenció de treballar per una ciutat “més justa” i “més valenta”, amb “menys desigualtats i més oportunitats”.

Gómez ha indicat que el seu és “el projecte polític de la València que pot més” i la iniciativa en la qual “tots els valencians importen”. Així mateix, s’ha mostrat disposada a reeditar, per a consolidar “governs de progrés”, un pacte d’esquerres com el de la Nau, que va donar lloc en 2015 a l’actual govern municipal que conformen Compromís, PSPV i València en Comú.

La també primera tinent d’alcalde en la capital valenciana s’ha pronunciat d’aquesta manera, en declaracions als mitjans de comunicació, després de formalitzar en la seu del PSPV-PSOE la seua candidatura a les primàries d’aquest partit per a triar cap de llista per als comicis de 2019.

“El Partit Socialista ha fet grans coses en la història de la ciutat. En aquests quatre anys les hem tornat a fer però el Partit Socialista puga fer més i per açò em presente per a ser la candidata a l’Alcaldia de l’Ajuntament de València”, ha manifestat Gómez.

La representant del PSPV ha assegurat que concorre a aquest procés “amb un projecte polític definit i clar” que ha descrit com “un projecte valencianista, feminista i d’esquerres” en el qual “tots els valencians i valencianes importen”. Ha agregat que als qui recolzen i integren aquesta proposta els ocupa “el que realment importa” i ha afirmat que “mira cap al futur” sense “por als avanços”.

“Els ciutadans i ciutadanes de València mereixen, ja que comencem a parlar de futur. Per açò, hem de construir una ciutat que siga més justa i més habitable en la qual hi haja menys desigualtats i més oportunitats”, ha exposat la candidata.

En aquest sentit, ha apostat per comptar amb “una ciutat més valenta”. “Aquesta és la ciutat de les dones i dels homes valents i treballadors”, ha apuntat Sandra Gómez.

“Per açò i per tots ells em presente i, sobretot, perquè València necessita trencar els seus sostres. València pot més i est és el projecte polític de la València que pot més”, ha asseverat la regidora.

Gómez ha destacat que la seua ha sigut la primera candidatura que s’ha presentat al procés de primàries obert en el PSPV-PSOE de València per a designar a la persona que encapçalarà la seua llista electoral el pròxim any. Al seu torn, ha recordat que ja va avançar que si eixia triada secretària general de la formació en aquesta ciutat, es presentaria per a ser cap de llista a l’Alcaldia.

SI GUANYAVA LA SECRETARIA GENERAL

“Jo ja vaig dir que si em presentava a la secretaria general i guanyava em presentaria com a candidata a les primàries. Per açò, quan s’ha tingut el termini obert, avui mateix, hem presentat aqueixa candidatura. Hi ha molts companys i companyes del partit que també ho tenen clar i per açò estem ací”.

D’altra banda, preguntada per si està disposada a repetir després dels comicis un pacte de govern com el de la Nau, Sandra Gómez, ha assegurat que “el projecte de la ciutat de València ha funcionat en aquests quatre anys”, des de 2015. Ha dit que aquest és un model en el qual “tres partits, amb diferents visions i propostes han aconseguit arribar a acords”.

“És una fórmula que ha funcionat. Una fórmula que funciona sobretot si som capaces de dirimir les discrepàncies o diferències de visió dins dels òrgans de debat i de decisió, dins de l’equip de govern”, ha comentat.

QUE NO SIGA UN PARÈNTESI

La primera tinent d’alcalde ha apostat per “donar estabilitat i confiança a tots els valencians que han confiat en el projecte de progrés i d’esquerres que representa el Govern de la Nau”, del que ha fet un balanç “molt positiu”. “Els socialistes posarem sempre aqueix plus de responsabilitat que siga necessari perquè aquest govern siga un govern estable que seguisca generant confiança a tots els valencians”, ha precisat.

Gómez ha agregat que la voluntat dels socialistes és “que aquest projecte no dure quatre anys” i que “no siga un parèntesi”. Així, ha mostrat la seua voluntat de treballar perquè “es consoliden els governs de progrés”. “Aqueixa serà sempre la nostra voluntat. Nosaltres sempre remarem en aqueixa direcció. Necessitem que tots els partits que anem a concórrer a aquestes eleccions es comprometen en el mateix sentit”, ha plantejat.

Sandra Gómez ha comentat que els representants del PSPV parlaran “de les coses que hem fet bé”. “Tenim tantes coses per a posar en valor, tantes coses per a parlar en positiu, que no anem a perdre ni un sol minut a parlar malament de la resta de partits. Açò és el que m’agradaria que fera la resta de partits que concorren a les eleccions, que parlen i que definisquen el seu projecte de ciutat”, ha insistit.

“PER A GUANYAR VALÈNCIA”

Així mateix, preguntada per si el PSPV vés possible superar en vots a Compromís en els pròxims comicis, l’edil ha respost que els socialistes no es presenten a les eleccions “per a superar a cap partit en concret” sinó “per a guanyar València”. Ha assenyalat que per a açò la seua voluntat és “guanyar la confiança de la majoria de valencians”.

“Som un partit que té la capacitat de liderar aquesta ciutat. Ho hem fet en el passat, en aquests quatre anys i estem preparats i llests per a tornar a liderar l’Ajuntament de València”, ha ressaltat la candidata a les primàries.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − dotze =

sagunt a escena 2019
turismo salou