25n
25N
25N

Gómez situa l'ocupació, l'accés a l'habitatge o la igualtat en "el centre del projecte socialista"

Gómez situa l'ocupació, l'accés a l'habitatge o la igualtat en "el centre del projecte socialista"
15/12/2018 -

La candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha situat aquest matí l’ocupació de qualitat, l’accés a un habitatge digne o la igualtat entre homes i dones en “el centre del projecte socialista” de cara a les pròximes eleccions municipals de maig de 2019″.

Així ho ha defensat en la constitució del Comité Electoral del PSPV-PSOE de la ciutat de València, on ha reivindicat que, en la pròxima cita electoral, “el progrés ha de guanyar de la mà d’un projecte que parle de diàleg i consens per a resoldre els problemes i millorar la qualitat de vida de les famílies treballadores”, informa en un comunicat el Grup Municipal Socialista.

Gómez ha assegurat que volen “governar per a tots els valencians sense sectarismes, sense dividir i buscant que tothom se senta representat pel seu Ajuntament”, i ha recalcat que l’Ajuntament “s’ha d’ocupar dels problemes reals de la gent”.

Com a símbol de l’aposta per la descentralització de la política municipal, els socialistes han triat Torrefiel per a constituir el comité electoral. La Junta de Govern Local va aprovar fa unes setmanes el projecte de construcció d’un nou centre cívic en aquest barri.

“Hem d’ocupar-nos que el que realment preocupa les famílies treballadores, com és l’ocupació de qualitat, l’accés a un habitatge digne, disposar d’una xarxa estructurada de col·legis i ‘escoletes’ públiques i d’una administració que s’encarregue de cuidar a les persones dependents”, ha reivindicat Gómez.

“EL CANVI VA MÉS ENLLÀ DELS CARRILS BICI”

I ha subratllat que “això és el que volen les famílies per a la ciutat, perquè el canvi va més enllà dels carrils bici o de la conversió en zona de vianants del centre, ha de vindre de la mà dels barris i de les famílies treballadores”.

“El que representa als socialistes és governar contra la desigualtat”, ha il·lustrat la també primera tinent d’alcalde, per a apostar per “construir una València sense límits per a la majoria, solucionar les coses realment importants i avançar en drets i llibertats”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − set =

CCCC
torrent