25n
Orgull
Orgull

Sandra Gómez aposta per descentralitzar l'administració dels pobles de València i impulsar la seua autonomia

Sandra Gómez aposta per descentralitzar l'administració dels pobles de València i impulsar la seua autonomia
20/04/2019 -

La candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha assegurat que impulsarà un model de descentralització administrativa perquè els pobles de València tinguen “una major autonomia i capacitat de gestió”.

El seu objectiu és que siguen “un motor de millora de les condicions de vida dels veïns i veïnes que viuen en ells”. Ha plantejat que “garantirà que el pressupost contemple que les inversions que reben els pobles de València siguen equitatives al conjunt de la ciutat” perquè ha remarcat que “el codi postal no pot ser un element de discriminació”, segons ha indicat en un comunicat.

“Els socialistes garantirem que la inversió per càpita siga equitativa perquè aqueixa és una de les eines perquè la igualtat d’oportunitats siga efectiva”, ha reivindicat.

La candidata socialista ha situat a Benimàmet com la referència d’aquest “model de descentralització dirigit a millorar la qualitat de vida de les persones” que viuen aquestes zones i ha afegit que els socialistes “sempre hem donat suport que aconseguira convertir-se en una entitat local menor”.

En aquest sentit, ha posat “en valor” el treball desenvolupat per l’alcalde pedani del PSPV-PSOE, José Melgares que, ha ressaltat, “sempre ha estat al cap de les reivindicacions veïnals per a aconseguir-ho”.

“A més, ha indicat que el mes de novembre passat va mantindre una trobada amb els veïns per a traslladar-los el seu suport juntament amb el director general d’Administració Local de la Generalitat Valenciana, Toni Such, on col·lectius li van traslladar la voluntat conjunta de totes dues administracions de sol·licitar la derogació de la Llei de Racionalització que va establir el PP, ha explicat.

La candidata socialista ha posat l’accent que l’Ajuntament “ha fet un pas molt important” perquè Benimàmet reba aquesta declaració que per a la candidata socialista “reconeix la idiosincràsia” i “forma de vida particular” d’aquest poble de València que “ha abanderat la lluita per l’autonomia”.

“Per això sempre hem cregut que Benimàmet és el que millor representa el model de descentralització que volem impulsar els socialistes”, ha assenyalat i ha subratllat que és l’administració local la que “ha d’estar més pròxima als seus veïns”.

D’aquesta manera, ha plantejat que des de l’Alcaldia impulsarà que els pobles de València “tinguen major capacitat de gestió i, per tant, de decisió a l’hora de gestionar els seus recursos”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =