25n
25N
25N

La Gola del Pujol ja està adaptada per a vianants

La Gola del Pujol ja està adaptada per a vianants
05/06/2018 -

La Regidoria de Mobilitat Sostenible ha escomés una intervenció per adaptar per a vianants una de les vies principals del Saler. Un nou itinerari senyalitzat de dos metres d’ample per a vianants, que fins ara mancaven d’espai propi, i un espai bidireccional de 4,65 metres d’ample compartit entre el trànsit motoritzat i bicicletes. Així es reparteix, després de l’actuació esmentada, el tram de l’avinguda de la Gola del Pujol que va des de l’aparcament dels Ferros a l’Hotel Sidi, en l’itinerari del qual la velocitat queda limitada a 20 km/hora.

Aquesta nova senyalització és fruit dels estudis realitzats pel personal tècnic del servici de Mobilitat Sostenible i d’un procés participatiu que va impulsar l’alcaldessa del Saler, Anna Batlle, amb totes les associacions del Saler, veïnat i entitats de la zona, sent diverses les reunions que van tindre lloc en la mateixa Alcaldia del Saler. L’adequació definitiva va ser acordada en la reunió celebrada el darrer 7 de maig i incloïa també nous passos de vianants en tots els accessos a les platges -on se situen els aparcaments- des de la nova via per als vianants incloent senyals de «Zona d’accés a les platges. Prioritat de vianants», tant en valencià com en castellà, així com sis reductors de velocitat davant de cada pas de vianants. La separació entre el tram de vianants i el de la circulació rodada s’ha fet mitjançant fites i pintura horitzontal tricolor igual que l’establit en l’itinerari per als vianants del Saler. El nou vial per a vianants s’uneix a la passarel·la de fusta ja existent, que es troba en l’inici de l’avinguda, la calçada paral·lela a la qual s’ha estretit i s’ha convertit en ciclo-carrer. D’aquesta forma, es reivindica el dret a anar caminant des de la zona urbanitzada del Saler fins a les platges.

«Amb aquesta actuació consensuada amb l’Alcaldia del Saler i els veïns i veïnes, atenem el seu desig de pacificar l’entorn», ha apuntat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi. Batlle, que es va personar en l’actuació per supervisar les actuacions decidides al procés participatiu, ha subratllat «la importància per a la població del Saler de la renovació d’aquesta via, sense manteniment als darrers 40 anys, i que suposa el nexe d’unió entre el Poble i la Devesa».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =

CCCC
torrent