25n
25N
25N

Godelleta domina en El Corte Inglés femení

Godelleta domina en El Corte Inglés femení
19/05/2018 -

Després de deu jornades en el Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeo El Corte Inglés, la formació del Caixa Popular Godelleta encapçala la competició femenina.

Tot i haver de descansar la pasada jornada, per obligacions del calendari, les xiques de la Sociedad Pelotari Godelleta ocupen la primera posició de la classificació. Sara, Victoria, Andrea i Carolina tenen ara 24 punts al seu caseller, sis més que les seues principals rivals, els dos equips que presenta el club de Borbotó en el torneig. Aquesta setmana el Godelleta femení jugarà en el seu carrer de pilota davant el Caixa Popular Pobla A.

Les altres dues partides de la jornada poden ser determinants, ja que el Cent Duros Borbotó A, que ocupa la segona posició de la taula empatat a 18 punts amb el Cent Duros Borbotó B, compta amb huit partides jugades, per nou partides que ha jugat el Borbotó B. El primer equip del club de la pedanía de Valencia jugarà aquesta setmana en casa davant la Pobla C, mentre que el Borbotó B disputarà la seua partida com a visitant amb el Lliria BAM al trinquet de la població del Camp de Turia.

Classificació El Corte Inglés, categoría femenina:
1. Caixa Popular Godelleta – 24 punts
2. Cent Duros Borbotó A – 18 punts
3. Cent Duros Borbotó B – 18 punts
4. CPV Lliria BAM – 11 punts
5. Caixa Popular Pobla C – 7 punts
6. Caixa Popular Pobla A – 5 punts
7. Caixa Popular Pobla B – 4 punts

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − deu =