25n
25N
25N

Godella s'omplirà de pintors dissabte amb motiu del XIIIé Concurs de Pintura Ràpida

Godella s'omplirà de pintors dissabte amb motiu del XIIIé Concurs de Pintura Ràpida
08/09/2016 -

A partir de les 8.30 fins a les 16 hores els godellencs es trobaran arreu del poble amb pintors i pintores que inmortalitzaran els racons més emblemàtics, amb la finalitat d’aconseguir algun dels premis que ofereix l’Ajuntament i els comerços participants.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Godella organitza el Concurs de Pintura Ràpida «Godella i el seu entorn» , que enguany arriba a la tretzena edició. Durant tot el matí del dissabte 10 de setembre, pintors de tota Espanya ompliran Godella amb els seus cavallets i les seues pintures per tal de fer-se amb els premis que ofereix tant l’Ajuntament com algunes de les empreses participants del municipi. El consistori abonarà 1500 euros a la persona que el jurat declare guanyadora. A més, atorgarà altres 500 euros al millor artista local i 150 euros per a adquisició de material en la tenda El Almacén, situada al carrer Abadia. Els altres premis estan finançats per la Masia Xamandreu, Ricardo Caballer, la cerveceria Fernández Pons i Restaurante Castillo.
La decisió del jurat al voltant dels premiats en el concurs es farà pública a les 20 hores del mateix dissabte 10 de setembre. Totes les obres, s’exposaran al Centre d’Art Villa Eugènia del 12 de setembre al 2 d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =