25n
25N
25N

Godella s'ompli d'activitats en la seua Setmana dels Majors

Godella s'ompli d'activitats en la seua Setmana dels Majors
19/09/2019 -

Les persones majors de Godella seran els protagonistes en una setmana que omplirà Godella d’activitats culturals i d’oci per a tota la família.

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Godella ha organitzat una sèrie d’activitats per a celebrar la Setmana de les Persones Majors, entre les quals destaquen la volta a peu, una visita cultural al Puig o el tradicional menjar de calderetes, entre altres.

La regidora de l’àrea i alcaldessa de Godella, Eva Sanchis ha destacat que durant aquests dies «es realitzen activitats esportives, musicals, d’oci i culturals orientats al gaudi de les persones majors i les seues famílies». A més, afirma que «aquestes iniciatives són necessaris perquè els nostres majors se senten especials i protagonistes per uns dies» i anima a familiars i amics a participar de totes les activitats programades durant tota la setmana, ja que hi ha «per a tots els gustos i generacions»

La Setmana de les Persones Majors s’inaugurarà el dilluns 30 de setembre a les 19.00 h en la sala d’actes de Vila Teresita, per part de Sanchis i el president de l’Associació de Jubilats, Enrique Pedro Navarro Aparicio.

El dimarts, dia 1 d’octubre, se celebrarà la tradicional Volta a peu pels carrers del poble. La carrera eixirà a les 9.30 hores des del poliesportiu municipal. En finalitzar, hi haurà entrepans per a reposar forces al jardí de Vila Teresita. A la vesprada, a partir de les 18.00 h, tindrà lloc una xarrada en la sala d’actes de Vila Teresita, en col·laboració amb la Diputació de València i el Consorci Hospital General Universitari València.

El dimecres 2 d’octubre, tindrà lloc l’eixida cultural al Puig a les 9.00 hores. La inscripció s’ha de formalitzar a la secretaria de l’associació dels jubilats.

El dijous 3 d’octubre hi haurà un sopar de cabasset als jardins de Villa Teresita a les 20.30 hores, i a partir de les 22.00 hores podran gaudir d’una nit de bingo.

El divendres 4 d’octubre al matí s’han programat tallers als jardins de Vila Teresita, i allí mateix a les 20.30 hores tindrà lloc el sopar de l’associació de jubilats, amb un preu de 10€. La inscripció s’ha de realitzar en la secretaria de l’associació dels jubilats. I a partir de les 22.00 hores, la música i el ball inundarà l’ambient.

Finalment, el dissabte 5 d’octubre, a les 11 hores, se celebraran campionats de jocs tradicionals. Parxís, petanca, dominó i escacs, entre altres, ompliran els jardins de Vila Teresita. A les 14.30 hores tindrà lloc el tradicional menjar de calderes. El preu és de 4€ per persona que cal abonar en la secretaria de l’associació dels jubilats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + quatre =