25n
25N
25N

Godella celebra les IV Jornades Agroecològiques per parlar d’ecofeminisme i sobirania alimentària

Godella celebra les IV Jornades Agroecològiques per parlar d’ecofeminisme i sobirania alimentària
21/05/2019 -

Entre el 30 de maig i el 2 de juny, la regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Godella, ha preparat, amb la col·laboració de Camí de l’Horta, la quarta edició de les Jornades per la Terra i l’Agroecologia, que enguany versaran sobre ecofeminisme i sobirania alimentària.

Com a prèvia a aquestes jornades, el dissabte 25 de maig tindrem un taller de cuina agroecològica al mercat de venda directa, ubicat en la plaça de l’ermita. Des de les 11:30 h i fins les 13 h, Empar Martínez, de Camí de l’Horta, ens ensenyarà a cuinar els plats de sempre amb verdures locals i de proximitat.

El dijous 30 de maig tindrem, a les 17 h en el centre d’art Vila Eugènia, la primera xarrada, titulada ‘El paper de les dones en el camí cap a la sobirania alimentària’. En este encontre d’entrada lliure participaran Yayo Herrero, Empar Martínez, Susanna Ferrando i l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis.

El dissabte 1 de juny, també en Vila Eugènia, tindrà lloc a les 18:30 h la projecció del documental ‘Entre el dia i la nit no hi ha paret’, del col·lectiu feminista Les Espigoladores. En acabar hi haurà un debat amb dones llauradores de l’Horta i que han tingut un vincle amb l’agricultura durant la seua vida.

Per últim, el diumenge 2 de juny se celebrarà a les 10:30 h una passejada per l’horta amb perspectiva feminista programada per Camí de l’Horta. L’eixida serà des de l’antic escorxador i, per participar, cal fer la preinscripció enviant un correu a agricultura@godella.es. Per tancar aquestes jornades es realitzarà un esmorzar en l’escorxador.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − sis =