caixa popular

Godella consulta a polítics, tècnics i associacions sobre el servei de premsa i comunicació

Godella consulta a polítics, tècnics i associacions sobre el servei de premsa i comunicació
27/03/2018 -

La regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Godella ha realitzat una enquesta dirigida a polítics, tècnics i associacions del poble per conèixer el grau de satisfacció amb el servei que des d’aquesta àrea s’està prestant. «En un àmbit com el de la comunicació, resulta fonamental tindre un feedback per part de la societat amb l’objectiu d’implementar una filosofia de millora constant en les accions que duguem a terme», ha explicat el regidor de Comunicació, Paco Aràndiga.

L’enquesta, que ha estat oberta durant aproximadament un mes, es dividia en tres grans blocs.

1. Comunicació

En aquesta primera part, l’usuari tenia l’opció de valorar de l’1 al 10 els diferents canals de comunicació a través dels quals l’Ajuntament distribueix la informació de les distintes àrees: pàgina web, mitjans de comunicació als quals se’ls envien notes de premsa diàriament, material gràfic com cartells i tríptics, app municipal, i xarxes socials. Ací també es valorava la cobertura dels actes mitjançant fotografies i vídeos, i altres aspectes com la relació professional i personal amb el periodista, i l’accés a la informació i transparència. Un 79% dels enquestats han valorat com a bé, notable, molt bé o excel·lent els aspectes anteriorment detallats.

2. Premsa (BIM)

La segona pregunta de l’enquesta anava referida al Butlletí d’Informació Municipal, fent referència a aspectes com el contingut, el disseny, les fotografies, el número de pàgines, la distribució de les seccions, la qualitat del paper i la impressió, i el servei de repartiment pel poble. Un 25% de la gent ha valorat com a bé aquests aspectes, mentre que un 55% han indicat un notable o molt bé.

3. Ràdio

El següent dels aspectes sobre el que s’ha consultat ha estat la ràdio municipal: la qualitat i diversitat de la seua programació, el programa municipal BIM Ràdio, la cobertura dels actes i l’agenda municipal, l’accés a la informació, les xarxes socials, i el tracte personal i professional amb el tècnica responsable. En aquest punt, un 24% ha indicat bé com a resposta, mentre que un 46% ha puntuat amb un notable o molt bé.

Per últim, s’ha preguntat sobre quins aspectes es troben a faltar en l’exercici comunicatiu del consistori de Godella. Els tres ítems més votats han estat la inclusió d’altres veus de la societat en el BIM (27%), un increment de la comunicació interdepartamental a nivell intern (21%)i la incorporació d’entrevistes i debats polítics al BIM Ràdio (19%).
A més, els usuaris han tingut l’oportunitat d’incloure comentaris. Algunes persones han demanat un increment de personal en el departament de Premsa i Comunicació, una secció esportiva municipal, una major participació de gent del poble (especialment dels joves), una major pluralitat informativa, i debats de temàtica social, entre d’altres coses.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 13 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018