25n
25N
25N

L’Ajuntament de Godella manifesta la seua intenció d’adherir-se al Consell de l’Horta

L’Ajuntament de Godella manifesta la seua intenció d’adherir-se al Consell de l’Horta
04/12/2018 -

Després de l’aprovació del Pla d’Acció Territorial (PAT) d’Ordenació i Dinamització de l’Horta de València, aquesta setmana s’ha celebrat la primera reunió del Consell de l’Horta, al qual l’Ajuntament de Godella té intenció d’adherir-se. En aquesta primera sessió s’han assentat les bases del que serà el Pla de Desenvolupament Agrari per a impulsar iniciatives que ajuden a protegir i revitalitzar l’horta.

Les línies estratègiques d’aquest Pla de Desenvolupament Agrari s’han redactat de manera participativa. De fet, des del Consell Agrari de Godella es feren algunes esmenes que han quedat recollides. L’alcaldessa de Godella i regidora d’Agricultura, Eva Sanchis, ha deixat ben clar la seua intenció d’adherir-se a aquest Consell de l’Horta. Aquesta decisió haurà de ser ratificada en sessió plenària.

El Consell de l’Horta ja comptarà de cara a 2019 amb una dotació pressupostària per part de la Generalitat de València de 2,3 milions d’euros. Els pròxims cinc anys, el pressupost de la GVA serà de 41.380 €. Aquests diners es destinaran, entre altres coses, a jornades de formació per a persones llauradores, guarderies rurals, etc.

La consellera d’Agricultura, Elena Cebrián, ha ressaltat la importància d’aquest projecte “per a reconéixer a totes les persones que treballen i viuen de l’horta i per a impulsar projectes compartits amb l’objectiu de potenciar una agricultura rendible i valorada, amb una marca i una activitat productiva creixent”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − set =

CCCC