caixa popular

Godella col·labora amb Obrim Fronteres en la recollida de mòbils antics per a immigrants

Godella col·labora amb Obrim Fronteres en la recollida de mòbils antics per a immigrants
24/01/2018 -

El darrer dilluns 22 de gener es va inaugurar al centre cultural Xicranda una exposició fotogràfica del col·lectiu Obrim Fronteres. Aquesta mostra, que romandrà disponible fins el divendres 2 de febrer, tracta de conscienciar sobre l’horror que suposa per als milers d’immigrants creuar una frontera fugint de la mort i de la guerra i arribar a Europa, on sovint no troben un tracte humanitari.

La regidora de Cultura, Tatiana Prades, i l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, estigueren presents a la inauguració de l’exposició i a la xarrada col·loqui posterior, on es va posar damunt la taula aquesta trista realitat.

És el cas, per exemple, d’aproximadament 8.000 persones provinents d’Afganistan i Pakistan, que es veuen forçades a esperar en Serbia la seua oportunitat per creuar la frontera. De tots ells, un 10% són joves d’entre 16 i 24 anys que malviuen en boscos fronterers i l’única via de contacte que tenen amb els seus és un mòbil.

Per aquesta raó, l’Ajuntament de Godella ha decidit sumar-se a la campanya de recollida de smartphones que ha tret endavant Obrim Fronteres, demanant a la ciutadania que done els seus mòbils antics amb carregador per tal d’ajudar als immigrants a tindre una vida més digna i creuar una frontera injusta.
Si estàs interessat en col·laborar, pots portar el smartphone que no utilitzes al centre cultural Xicranda en el seu horari habitual.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − quinze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris