25n
25N
25N

Godella celebrarà un ple extraordinari demà

Godella celebrarà un ple extraordinari demà
20/05/2019 -

El proper dimarts 21 de maig tindrà lloc, a les 19:30 h en l’Ajuntament de Godella, una sessió extraordinària del ple de la corporació.

En esta sessió es farà un reconeixement als 25 anys del servei de Protecció Civil. En l’àrea econòmica es portarà a aprovació una modificació de crèdits mitjançant crèdits extraordinaris a finançar amb superàvit per a Inversions Financerament Sostenibles, i una altra modificació de crèdits mitjançant crèdits extraordinaris a finançar amb baixa per anul·lació.

D’altra banda, es rectificarà l’inventari 2019 i es modificarà l’ordenança fiscal de l’àrea de Cultura, així com un annex de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per utilització d’instal·lacions i participació en activitats de les àrees de Cultura, Joventut i Esports.

Per últim, en l’àrea d’Urbanisme, Medi Ambient i Contractació es portarà a aprovació la bonificació ICIO per a la llicència d’obra menor del carrer Salvador Giner 51, l’adhesió al consorci del Consell de l’Horta i la desestimació de l’al·legació de l’estudi de detall del carrer Ramón i Cajal 2.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =