25n
25N
25N

Godella aprova el Compte General de 2018 i altres temes de l'àrea econòmica

Godella aprova el Compte General de 2018 i altres temes de l'àrea econòmica
26/07/2019 -

El ple de l’Ajuntament de Godella va aprovar ahir, dijous 25 de juliol, en sessió ordinària, diversos temes de l’àrea econòmica.

El primer d’ells fou el Compte General de 2018, un requisit indispensable per tal que l’Ajuntament puga concórrer a les convocatòries d’ajudes o subvencions de la Generalitat Valenciana.

En segon lloc, per unanimitat va sortir-se’n la Modificació de Crèdits 7P/19 per crèdits extraordinaris a finançar amb préstec. Es tracta d’una operació per tal d’accedir a un préstec-subvenció de l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) per un import total de 148.000 €, del qual la meitat és finançada per aquesta entitat. El consistori haurà de pagar la meitat del capital (74.000 €) en les sis primeres quotes de manera semestral per tal que l’IVACE es faça càrrec, automàticament, de la part restant. En cas de no complir amb aquesta condició, serà l’Ajuntament qui assumisca el total dels diners.

D’altra banda, també es va aprovar la Modificació de Crèdits 8P/19 per suplement i transferència, atenent així les propostes del departament de Personal, que posà de manifest la necessitat d’incrementar la quantia global assignada en els pressupostos de productivitats per estar insuficientment dotada. En concret, el suplement de crèdit és per a les partides de Policia Local productivitat i TAE recaptació. I la transferència de crèdit des de les d’Administració general productivitat i TAE recaptació. Sumant l’augment de crèdits de les partides pressupostàries a un import igual a la disminució, no s’altera la quantia total del pressupost de despeses.

També per unanimitat es va aprovar l’acord de regulació del control intern de l’Ajuntament de Godella. Aquesta fiscalització es realitzarà segons s’estableix en el Real Decret 424/2017, de 28 d’abril, pel que es regula el règim jurídic de control intern en les entitats locals del Sector Públic Local. Esta mesura, que s’ha concretat amb l’aprovació d’una guia de requisits bàsics, fiscalitzarà una sèrie d’aspectes per garantir el correcte funcionament de la hisenda municipal.

Per últim, s’aprovaren nous casos de bonificació de l’IBI rústic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 1 =

CCCC
activem alfafar