caixa popular

Godella reobri la seua piscina d'estiu després d'estar tancada 3 dies

Godella reobri la seua piscina d'estiu després d'estar tancada 3 dies
05/07/2018 -

Demà, divendres 6 de juliol, la piscina municipal d’estiu de Godella reobrirà les seues portes després d’estar tres dies tancada a causa d’una fallada al sistema de manteniment.

El regidor d’Esports, Fernando Oliveros, ha demanat disculpes per les molèsties ocasionades a les persones usuàries, i ha explicat que aquells qui vulguen sol·licitar que se’ls torne la part proporcional dels diners corresponents a estos dies de tancament, hauran de presentar la instància per registre d’entrada a l’Ajuntament.

D’altra banda, el regidor ha detallat les actuacions que es duran a terme amb l’objectiu de millorar el servei oferit i per evitar nous problemes. En primer lloc, des del departament de Contractació de l’Ajuntament de Godella s’està redactant un informe amb la incidència, i s’ha requerit a l’empresa que aporte tota la documentació relativa a les deficiències observades.

A més, s’han aprofitat estos dies per desembossar el sistema de filtració per desbordament i s’ha fet una neteja a fons. També s’han canviat els socorristes, i l’empresa ha contractat una persona més que s’encarregarà del manteniment i de la neteja per les vesprades.

Per últim, es preveu que el bar òbriga les seues portes esta mateixa setmana.

Respecte a les causes d’aquesta fallada, Oliveros ha explicat que es tractava d’un problema amb les sondes que detecten el nivell de clor i injecten el compost a l’aigua. S’han comprat unes noves que ja funcionen perfectament.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC