25n
25N
25N

Godella reconeixerà els mèrits dels seus esportistes en una nova Gala de l'Esport

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 27 de setembre en el Teatre Capitoli

Godella reconeixerà els mèrits dels seus esportistes en una nova Gala de l'Esport
23/09/2019 -

La localitat de Godella reconeixerà l’esforç dels seus esportistes i clubs en la quarta edició de la Gala de l’Esport, que tindrà lloc divendres que ve 27 de setembre a les 19 hores Godella en el Teatre Capitoli.

Els esportistes que seran guardonats representen a Godella amb els colors del Natació Godella, Club d’Atletisme A les Nou, Club Pilota Godella, Club Ciclista El Cantonet, Club Esportiu Sagrat Cor, CB L’Horta Godella, Godella Club Futbol i Club de Karate Kenkyo. A més, hi haurà dos esments especials.

Esportistes, clubs i els equips de les escoles municipals veuran recompensats els seus esforços durant la temporada amb els premis a la seua trajectòria i al treball realitzat.

El Regidor d’Esports, Fernando Oliveros, ha explicat la importància d’aquest esdeveniment perquè posa en relleu els assoliments de clubs i esportistes durant tot un any: “És un esdeveniment molt destacat per a nosaltres, ja que creiem que és molt important reconéixer els triomfs dels nostres esportistes que li donen al nostre poble un impacte en l’àmbit nacional i, fins i tot, internacional”
L’entrada serà lliure fins a completar aforament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × cinc =