25n
25N
25N

El Govern es compromet a anul·lar la regla de despesa per als ajuntaments en 2021 via Pressupostos

El Govern es compromet a anul·lar la regla de despesa per als ajuntaments en 2021 via Pressupostos
31/08/2020 -

El Govern s’ha compromés aquest dilluns a anul·lar també per a l’any vinent l’aplicació de la regla de despesa als ajuntaments a través del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat de 2021.

En la seua compareixença davant la Comissió d’Hisenda de la Cambra Baixa, a la qual ha acudit per a informar de l’acord aconseguit amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) per a donar eixida als romanents de tresoreria municipals, la ministra d’Hisenda i portaveu de l’Executiu, María Jesús Montero, ha explicat que no és possible abordar aquesta anul·lació per a l’any vinent per decret llei.

“Una vegada que arribem als acords amb la Unió Europea (UE) estarem en condicions. Però la intenció és que es quede sense efecte, també per al 2021, la regla de despesa per als ajuntaments”, ha manifestat.

Segons han informat des del Ministeri d’Hisenda, el compromís del Govern és introduir aquesta exempció de les regles fiscals per als municipis en el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2021.

També es permetrà excepcionalment prorrogar el procediment d’execució d’inversions financerament sostenibles, els projectes de les quals es van iniciar en 2019 i que s’estiguen finançant amb superàvits de 2018.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + nou =