25n
25N
25N

El govern del Rialto es rebaixa els sous per a destinar-los a la investigació d'una vacuna contra el covid-19

Els grups de l’oposició s’han sumat a esta iniciativa de l’executiu municipal

El govern del Rialto es rebaixa els sous per a destinar-los a la investigació d'una vacuna contra el covid-19
09/04/2020 -

’alcalde de València, Joan Ribó, ha anunciat hui que tant ell com la resta de l’equip de govern han decidit reduir un 10 % el seu salari i destinar eixos diners a grups de treball que investiguen una vacuna per a la COVID-19. L’oposició s’ha unit a esta proposta de l’executiu local de la qual els ha informat el primer edil en la Junta de Portaveus. “Açò suposa un pas endavant en la dirección de treballar conjuntament” en la lluita contra la crisi sanitària, ha dit Ribó. La retallada de salari es prolongarà tant de temps com dure l’Estat d’Alarma i s’aplicarà en la nòmina d’este mateix mes.

La reducció del 10 % del salari es realitzarà “començant per l’alcalde, els regidors i regidores de govern, els coordinadors de govern i també els assessors i assessores de govern”, segons ha explicat Joan Ribó en la roda de premsa posterior a la Comissió de Seguiment de la crisi del coronavirus i a la reunió de la Junta de Govern Local. Eixos diners es destinaran a grups de treball que investiguen una vacuna per a la COVID-19, perquè “és la gran solució per acabar de resoldre definitivament esta pandèmia”.

L’alcalde ha subratllat que “el govern municipal vol sumar-se així a la voluntat per trobar tan prompte com siga possible una vacuna que pose fi a la pandèmia; tenim el compromís polític de treballar en la gestió per a millorar la vida en la ciutat, però també tenim el compromís personal per fer-ho possible”. Acte seguit ha afegit que “és a més una bona notícia tornar als consensos amb l’oposició, i que s’unisca a la nostra proposta. La unitat és fonamental en este temps; és clau per a poder eixir d’esta crisi”.

Ribó, qui ha anunciat la decisió a la Junta de Portaveus, ha informat que “l’oposició vol unir-se a esta proposta que hem fet” i ha afegit que “estem encantats, perquè pensem que açò és un pas endavant en la direcció de treballar conjuntament” en la lluita contra la crisi sanitària. La retallada de salaris es prolongarà mentre dure el període de l’Estat d’Alarma i començarà a ser efectiva en la nòmina d’este mateix mes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + nou =

bombers
CCCC
bombers