25n
25N
25N

El Govern planteja mantenir mascaretes i grups bambolla el pròxim curs escolar i redueix la distància a 1,2 metres

El Govern planteja mantenir mascaretes i grups bambolla el pròxim curs escolar i redueix la distància a 1,2 metres
13/05/2021 -

El Govern proposa a les comunitats autònomes que el pròxim curs escolar siga presencial en totes les etapes educatives i que es mantinguen les mesures de seguretat i higiene per a frenar contagis de COVID-19, com és l’ús de mascaretes, els ‘grups bambolla’ i la distància de seguretat entre alumnes i professors, encara que en aquest sentit planteja que en lloc d’1,5 metres de separació, es puga reduir a 1,2 metres en alguns cursos.

Així ho posa de manifest el document ‘Proposta de mesures de prevenció, higiene i promoció de la salut enfront de la COVID-19 per a centres educatius en el curs 2021-2022’, al qual ha tingut accés Europa Press, que ha sigut redactat pels ministeris d’Educació i de Sanitat i remés a les comunitats autònomes.

Segons asseguren a Europa Press fonts del Ministeri d’Educació, el document és un esborrany que s’analitzarà aquesta vesprada en la Comissió de Salut Pública i aquest divendres en la Comissió d’Educació. Serà el dimecres de la setmana que ve, dia 19, quan aquest document s’aprovarà en l’una reunió conjunta entre Sanitat i Educació amb les comunitats autònomes en una Conferència Interterritorial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + nou =