25n
Orgull
Orgull

El govern de Mislata aconsegueix el suport de C’s per a l'aprovació del pressupost municipal de 2021

Les línies generals del pressupost reflecteixen un augment de les partides en matèria de benestar social, impuls econòmic, un increment de les inversions i la congelació d’impostos per huité any consecutiu

El govern de Mislata aconsegueix el suport de C’s per a l'aprovació del pressupost municipal de 2021
20/11/2020 -

Novament, el govern socialista de Mislata ha aconseguit un acord amb el regidor portaveu del grup Ciutadans, José María González Murgui, qui donarà el seu suport al pressupost municipal de 2021, uns comptes que ascendiran a més de 34 milions d’euros i que s’aprovaran pròximament en sessió plenària.

Segons apunta l’alcalde, Carlos F. Bielsa, “una de les prioritats en 2021, com no podria ser d’una altra manera, serà incentivar l’activitat econòmica i el comerç local, així com garantir el benestar social i ajudar als qui pitjor l’estan passant per la crisi derivada de la pandèmia”.

El portaveu de Ciutadans, González Murgui, en les reunions mantingudes amb l’equip de govern per a exposar les seues propostes i demandes al pressupost, ha reconegut que “el nou augment de la despesa en polítiques socials i el suport al comerç local han sigut claus per a recolzar els comptes i gràcies al diàleg hem aconseguit integrar diverses de les prioritats del grup municipal Ciutadans”.

Gràcies a l’eficiència econòmica dels últims anys, Mislata ha aconseguit reduir el deute de 39,5 milions (2011) fins als deu actuals. Alguna cosa que permet al consistori realitzar noves inversions, obrint-se noves possibilitats financeres en aquests temps de necessitat. Així, la més important per a l’any vinent serà la construcció d’una infraestructura esportiva, un edifici de gestió de recursos per als clubs esportius, amb cafeteria i espais públics. Es tracta d’una reivindicació històrica dels equips de futbol i dels espectadors. La construcció comportarà una inversió municipal de prop de 2,5 milions.

A més de l’augment de la despesa en Benestar Social i en les partides destinades a l’impuls econòmic, entre altres, el pla de contingència sanitària també s’ampliarà, amb major desinfecció i neteja dels carrers. En definitiva, el pressupost per a 2021, que encara està en vies de negociació, tindrà el major percentatge de despesa corrent dels últims anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − 3 =