25n
25N
25N

El Govern Local aprovarà una nova amortització anticipada de deute

El Govern Local aprovarà una nova amortització anticipada de deute
08/05/2019 -

La Junta de Govern Local aprovarà en la reunió del pròxim divendres l’execució de l’amortització anticipada de 23 milions d’euros de deute municipal. Així ho ha avançat hui l’alcalde de València, Joan Ribó, en resposta a les preguntes plantejades en aquest sentit pels periodistes. Les previsions de reducció de l’endeutament tornen a baixar i se situen en 37 milions menys del que es preveia en els Pressupostos Municipals de 2019.

Amb aquesta amortització de deute, el muntant total d’endeutament municipal es reduirà a la xifra de 405 milions d’euros, amb el que el càlcul per a finals de 2019 situa la previsió de deute en 370 milions.

Aquest nou escenari rebaixa les previsions d’endeutament que s’assenyalaven en els Pressupostos Municipals de l’exercici en curs, 2019, en rebaixar la xifra inicialment prevista de 408,6 milions d’euros. Amb aquesta operació, la previsió es rebaixa en 38 milions menys. El passat 22 de març, la Junta de Govern Local va aprovar iniciar aquesta operació a través del romanent de tresoreria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =

museo prehistoria
museo prehistoria