25n
Orgull
Orgull

El govern de Gandia es remodela i prepara el camí de la recuperació desprès de la pandèmia

El govern de Gandia es remodela i prepara el camí de la recuperació desprès de la pandèmia
15/07/2021 -

Tot just quatre dies després de la investidura de Jose Manuel Prieto com a alcalde i l’eixida de Diana Morant de l’alcaldia per incorporar-se com Ministra de Ciència i Innovació al govern d’Espanya, la ciutat de Gandia ja té nou govern.Es tracta d’un executiu que ha estat remodelat en l’àmbit de les regidories del PSPV per assumir les delegacions que gestionava tant l’exalcaldessa com l’actual alcalde.

“Són canvis continuistes que mantenen la veu única de l’executiu municipal i que mantindran el rumb de les polítiques que ja hem posat en marxa” va declarar l’alcalde Jose Manuel Prieto.

“La transició ha durat uns dies i demà els regidors i regidores estaran a plena dedicació treballant en els seus departaments” va afirmar Prieto, qui ha volgut incidir en la continuïtat en les prioritats de govern perquè “tenim clar el rumb i mantindrem els principis del pacte de Govern”.

L’alcalde també ha avançat durant la seua compareixença que a l’agost es procedirà a avaluar dels objectius del pacte i que es procedirà a reeditar “les prioritats noves”. “Enfocarem aquelles que ens han canviat i ens prepararem per al més important: la recuperació econòmica, social i emocional de Gandia”.

“És el Govern de la recuperació. De la capitalitat i el lideratge. Perquè l’objectiu principal és l’impuls en tots els àmbits”, ha assegurat.

Sobre els fons Next Generation EU, Prieto ha informat que es procedirà a crear un grup de treball que permeta l’execució ràpida dels fons europeus on participaran l’alcalde, els dos grups que formen el govern municipal a més dels membres de l’Oficina de Projectes Europeus on estan representats tècnics municipals de totes les àrees implicades.

“Gandia rebrà milions d’euros i es fa necessari que afinem els projectes que presentem a Europa perquè aquests diners ens ajuda a transformar i recuperar-nos durant l’etapa postpandèmia”, declara l’alcalde.

Prieto ha informat que ha proposat com a regidora a Inma Rodríguez al proper plenari una vegada siga acceptada la seua credencial per part de la Junta Electoral Central. Rodríguez dirigirà la regidoria de Benestar social i presidirà la Junta de Districte de Corea.

Sobre la nova regidora, l’alcalde ha destacat que procedeix del sector sociosanitari i que treballa des de 2007 una residència de la tercera edat i que ha format part de diversos col·lectius i associacions.

“Com a nova responsable de benestar social podrà aportar la seua experiència professional”. Així, la primera autoritat municipal ha confirmat que seguirà treballant “sense descans, sense hores i redoblant els esforços per multiplicar la presència a cada carrer, a cada barri i amb cada persona”.

D’aquest mode ha fixat el seu objectiu final que consisteix a “continuar obrint, entre tots, la millor etapa de Gandia, sent conscients del repte i amb passió per Gandia”.

Per la seua banda, el vicealcalde Josep Alandete ha incidit que el ‘Pacte del Serpis’ va establir les bases de “la cultura del pacte que ha permés en els moments més durs l’ajuntament estiga en condicions d’estar al costat de la gent amb polítiques que rescaten les persones més vulnerables i el teixit productiu, sobretot les menudes i mitjanes empreses”.

Un nou període que ha de continuar aprofundint en el diàleg i la comunicació constant; des de la lleialtat, la responsabilitat i el respecte a aquesta diversitat i pluralitat dels governs del canvi que des de fa dues legislatures han fet de la cultura de la coalició la millor eina per treballar per la ciutat, pel bé comú de les persones com a prioritat de totes les nostres polítiques, com ja hem demostrat dia a dia.

“Amb polítiques valentes, amb la sostenibilitat, la participació i el feminisme com a eix transversal de tots els departaments”, ha manifestat Alandete.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 5 =