25n
25N
25N

El Govern distribueix 1.594.000 mascaretes a través de la FEMP i d'entitats socials a la Comunitat Valenciana

El Govern distribueix 1.594.000 mascaretes a través de la FEMP i d'entitats socials a la Comunitat Valenciana
21/09/2020 -

La Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana distribueix des d’aquest dilluns un total d’1.594.000 mascaretes, a través de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i d’entitats socials. El repartiment s’ha iniciat a València i Alacant i aquest dimarts començarà a Castelló.

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha visitat les dependències de Riba-roja de Túria (València), on s’està realitzant el repartiment destinat a la província de València.

Segons ha explicat, “l’objectiu d’aquesta nova distribució de mascaretes és fer costat a les entitats locals i a les famílies més necessitades, coincidint amb la inauguració del curs escolar”, recull la Delegació en un comunicat.

Gloria Calero ha destacat que “des de l’inici de la pandèmia el Govern d’Espanya ha estat al costat dels Ajuntaments i d’aquells col·lectius que s’han pogut veure més afectats per la crisi econòmica generada per la COVID-19”.

Així mateix, ha subratllat “la col·laboració de totes les administracions i organitzacions implicades en aquesta iniciativa que tracta de garantir l’ús de la mascareta com un dels elements essencials en la lluita contra la pandèmia”.

En concret, els ajuntaments de la província de València rebran 654.000 mascaretes, els d’Alacant 474.000 i 148.000 els consistoris de la província de Castelló. La resta es repartirà a Creu Roja, Càritas i el Comité Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI), que al seu torn, les distribuiran entre els col·lectius més necessitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =