caixa popular

El govern de Bielsa aconsegueix el 84% de compliment electoral a un any del final del mandat a Mislata

El govern de Bielsa aconsegueix el 84% de compliment electoral a un any del final del mandat a Mislata
17/05/2018 -

El govern municipal de Mislata ha complit la gran majoria dels seus compromisos electorals en aquests tres anys de legislatura. Entre ells, alguns projectes recents com l’obertura del Centre Ocupacional Municipal, el Pla d’Igualtat, la remodelació urbana d’entorns degradats, parcs infantils i zones verdes, la recuperació de projectes culturals i educatius, o la planificació de Camins Escolars.

El govern municipal de Mislata ha fet balanç d’aquests tres anys de legislatura, posant de manifest que “queda patent que, amb molt treball i perseverança, estem complint el nostre contracte amb la ciutadania, que no és un altre que el nostre programa electoral per a 2015-2019″.

Així, María Luisa Martínez Mora, portaveu del govern socialista, ha anunciat que el govern ha aconseguit el 84% del compliment del programa, i que segueix treballant diàriament en propostes valentes, fora del guió inicial. “Seguim sent creatius i exercim un paper de lideratge en prendre mesures que afecten el benestar social; hem aconseguit revertir una situació econòmica llastimosa per al nostre ajuntament, rebaixant la pressió fiscal i fixant la prioritat en programes socials, assistències i serveis municipals, que en aquests mesos s’estan ampliant amb noves idees i programes”, ha apuntat Martínez Mora.

Entre els projectes destacats d’aquest mandat, “el més important d’aquests últims mesos ha sigut l’aprovació del Pla d’Igualtat Municipal, que vertebrarà a partir d’ara la nostra forma de participar en la ciutat, educant en igualtat des de molts àmbits, aplicant polítiques que vetlen per la dona, els seus drets i les seues oportunitats, protegint-la davant la creixent amenaça de l’agressió sexual i la violència masclista”.

Respecte a aquells projectes que depenen el respatler de la Generalitat Valenciana, des del govern de Mislata expliquen que, “el mateix President Ximo Puig s’està involucrant a escurçar els terminis per a fer-los realitat, així que en molt pocs mesos podrem veure l’inici de les obres de grans projectes com l’inici de la piscina coberta amb auditori o la Residència de la Tercera Edat amb Centre de Dia en la nostra caserna militar, condicionat per a tal fi, amb un nou espai enjardinat obert al públic”.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 9 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris