25n
25N
25N

El Govern avança 41,5 milions a la Comunitat per als plans d'ajuda a l'habitatge

El Govern avança 41,5 milions a la Comunitat per als plans d'ajuda a l'habitatge
13/05/2020 -

El Ministeri de Transports ha transferit de forma avançada a les comunitats autònomes un import total de 446 milions d’euros, 41,5 milions d’ells a la Comunitat Valenciana, per a l’execució dels diferents programes i ajudes del Pla Estatal d’Habitatge en les diferents regions.

El Departament que dirigeix José Luis Ábalos ja havia avançat 346 milions d’euros mitjançant una transferència urgent i ara ha transferit altres 100 milions d’euros.

Segons el Ministeri, les comunitats tenen flexibilitat per a decidir l’import que destinaran als diferents programes d’ajudes que contempla el Pla d’Habitatge.

A més, recorda que aquestes ajudes inclouen aquelles ajudes directes per a col·lectius vulnerables, com poden ser víctimes de violència de gènere, persones objecte de desnonament, sense llar i especialment vulnerables, i el programa per a ajudar a minimitzar l’impacte de la crisi en els inquilins.

Els 346 milions ja transferits s’han repartit en virtut dels percentatges acordats pel Govern i les comunitats en la Conferència Sectorial d’Habitatge.

Andalusia, amb 62,24 milions d’euros, Catalunya amb 52,78 milions, la Comunitat Valenciana amb 41,5 milions i Madrid amb 40,5 milions, són les regions que reben els majors imports en funció dels referits criteris de repartiment acordats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =

caixaontinyent
Informacion coronavirus
paterna