caixa popular

gluQUO, nuevo patrocinador de Un Diabético en el Dakar.

La nova app per a diabètics de l’empresa QUO Health es bolca en el projecte de Dani Albero, convertint-se així en el seu patrocinador principal

gluQUO, nuevo patrocinador de Un Diabético en el Dakar.
22/05/2017 -

Dani Albero, pilot valencià, pretén competir en la prova més dura del món del motor en el seu 40a edició, sent doncs, el primer diabètic tipus 1 a córrer el Ral·li Dakar amb moto.

Des d’esta mateixa setmana, l’empresa, amb seu a Madrid, QUO Health, s’ha volgut unir al projecte d’Albero per a treballar conjuntament en el patrocini de la marca Un Diabètic en el Dakar. “Per a nosaltres, gluQUO ha significat trobar un motiu més pel qual lluitar per a intentar estar a Lima en la pròxima Nit de Reyes” -comenta Albero- “tant QUO Health com nosaltres tenim valors molt similars, especialment pel que fa a l’autocontrol de la malaltia i als límits que esta ens posa”.

Gustavo Ranera, CEO i fundador de l’empresa QUO Health, ha volgut confiar en Dani Albero com a figura visible de l’aplicació per a dispositius mòbils que es troba en fase Beta, gluQUO. La seua marca ja es pot veure en la nova imatge de la KTM 450 CC amb la qual Albero disputa la setmana vinent el Hellas Ral·li Raid a Grècia, un bon assaig per al qual serà la seua pròxima participació en el Dakar 2018.

“Anem a ajudar-lo a complir el seu somni, i demostrar que els diabètics podem aconseguir tot el que ens proposem, formant part del projecte Un diabètic en el Dakar”, declara Ranera.

Enguany el Dakar se celebra a el Perú, Bolívia i Argentina, països amb condicions que posaran al límit a persones i màquines. “Cal treballar molt intensament en la gestió diària de la diabetis per a aconseguir un control òptim, especialment els dies previs a la competició i durant les etapes. Fa amb prou faenes 5 anys per a mi era impensable enfrontar-me a un repte com el Dakar, però gràcies als últims avanços, com els sistemes de monitoratge continu de glucosa o apps com gluQUO, és totalment possible”-expressa el pilot- “córrer el Dakar serà una odissea que, amb l’ajuda de gluQUO, es farà més senzilla”.

gluQUO acompanyarà a Dani Albero en el seu camí cap al Dakar, tenint una especial importància en les carreres que el valencià celebrarà fins al gener vinent. Proves com el Hellas Ral·li Raid, Baixa Aragó o Panáfrica, en les quals es posarà a prova la nova app, fins i tot, en situacions extremes.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris