25n
25N
25N

Giner (Cs) un pla de reconstrucció per a València amb "ajudes a autònoms i xec escolar universal"

Giner (Cs) un pla de reconstrucció per a València amb "ajudes a autònoms i xec escolar universal"
24/04/2020 -

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, aposta per un pla de reconstrucció i recuperació post confinament per a la ciutat que incloga una “ambiciosa” línia d’ajudes per a autònoms i un ‘plus cultural’, a més del xec escolar universal per a totes les persones amb fills de 0 a 3 anys.

Així ho ha manifestat l’edil, que ha presentat, en roda de premsa telemàtica, un pla de reconstrucció per a València amb l’objectiu de combatre les seqüeles de la qual ha qualificat d’una “terrible crisi sense precedents”.

Giner ha destacat que “és imprescindible que el Pressupost Municipal 2020 es redissenye amb un doble objectiu: ajudar durant en aquests mesos de post confinament a totes les persones que ho necessiten i impulsar, afavorir i facilitar la reconstrucció de la vida econòmica i social de la ciutat”.

“La situació que té a València en 2020 no és la mateixa que la que tenia el desembre de 2019, quan es van aprovar els pressupostos, i per això entenem que no són vàlids i han d’ajustar-se a la nova realitat de la ciutat”, ha incidit.

Sobre aquest assumpte, el portaveu ‘taronja’ ha detallat que el seu grup ha recollit totes les mesures en una moció que portarà al ple que se celebrarà la setmana vinent. “I esperem unitat de totes les forces polítiques i que l’alcalde Ribó propicie que puga tirar avant el pla de recuperació per a València”, ha instat.

TRES FASES

“D’ací que acabe el 2020, hem de pensar en tres fases: mentre dura l’estat d’alarma, la segona fins al pont del Pilar, és a dir tota la temporada d’estiu, i la tercera des del pont d’octubre fins a Nadal”, ha detallat el portaveu taronja.

En el pla econòmic, Giner ha manifestat: “Hem d’aspirar al fet que la nostra economia es nodrisca del turisme local i per a això hem de posicionar-nos com un referent de ciutat neta, saludable i amb unes platges excel·lents”.

“Els negocis relacionats amb l’oci i el turisme han de rebre una injecció important”, ha afegit el portaveu de Cs, qui ha apuntat que “en l’àmbit social, no podem permetre que ningú se’ns quede arrere i evitar que els ciutadans en estat de vulnerabilitat econòmica caiguen en l’exclusió social”.

Entre les propostes del grup Cs, destaca un pla d’ajudes per a autònoms i un ‘plus cultural’, a més del xec escolar universal per a totes les persones amb fills de 0 a 3 anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 − 1 =

museo prehistoria