25n
25N
25N

Giner promet "preservar" la tradició de la ciutat i critica que Ribó no vaja a actes religiosos

Ciudadanos

Giner promet "preservar" la tradició de la ciutat i critica que Ribó no vaja a actes religiosos
12/05/2019 -

El candidat de Ciutadans (Cs) a l’Alcaldia de València, Fernando Giner, s’ha compromés a “preservar” les festes i tradicions de la ciutat, al mateix temps que ha criticat que el primer edil, Joan Ribó, siga “el primer alcalde de la democràcia que no acudeix als actes de la Patrona”, en referència a la Verge dels Desemparats, la festivitat dels quals celebra la ciutat aquest diumenge.

Així s’ha pronunciat durant les celebracions de la patrona dels valencians. “Les tradicions són part del patrimoni de tots”, valorat, per a recalcar que aquesta festivitat és “un dia molt especial per a tots”.

Giner ha anunciat que si és alcalde “es compromet a treballar pel centenari de la coronació de la Verge dels Desemparats” i ha censurat que Joan Ribó per ser “un alcalde a la fugida quan es tracta de parlar de tradicions”. “És el primer alcalde de la democràcia que no acudeix als actes de la Patrona. La seua aportació a les tradicions és crear polèmiques i malestar”, ha criticat.

Giner ha manifestat la seua voluntat de treballar per a ampliar el servei i millorar la freqüència de l’EMT “cada dia de l’any” i intensificar-lo “especialment els dies festius”. “És molta la gent que vol vindre a veure a la Verge o volen tornar a les seues cases i hem de facilitar que el puguen fer en transport públic”, ha afirmat.

El candidat ha reivindicat que l’Ajuntament de València “ha de tindre una sensibilitat especial amb les festes, tradicions i totes les singularitats” que fan als valencians “únics”. Ha assegurat que crearà un centre dedicat a les festes per a fomentar el turisme cultural.

“Les nostres festes aglutinen a múltiples col·lectius i creiem que hem de tindre un espai cultural que mostre cadascuna de les celebracions festives valencianes més representatives, amb la finalitat de fomentar el turisme cultural de la nostra ciutat”, ha afegit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =

museo prehistoria
museo prehistoria