25n
Orgull
Orgull

Giner exigeix a Ribó que marque un termini per a acabar amb els barracons del Sant Àngel de la Guarda

E.P.

Giner exigeix a Ribó que marque un termini per a acabar amb els barracons del Sant Àngel de la Guarda
09/09/2019 -

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha exigit a l’alcalde, Joan Ribó, que marque un termini per a acabar amb els barracons del col·legi Sant Ángel de la Guarda.

El portaveu de la formació ‘taronja’ ha censurat que “aquest és el tercer curs que els alumnes del Sant Ángel han d’estudiar en barracons”.

“El Sant Àngel és un clar exemple de projecte educatiu deixat de la mà de les institucions. Compromís i anteriorment el PP, fa 22 anys que neguen un col·legi nou al barri de la Raiosa”, ha explicat el portaveu de Cs.

“Ribó –ha prosseguit– sempre ens contesta que l’administració és lenta, però l’Ajuntament no està fent res per coordinar-se amb la Conselleria per a escometre les actuacions necessàries”.

“Un clar exemple és el Pla Edificant, la falta de manteniment dels col·legis públics a la ciutat, fa que les actuacions en manteniment al final s’hagen de convertir en noves inversions”, ha afegit.

Giner ha recordat que el seu grup va sol·licitar en setembre de 2017, en el ple municipal, que s’agilitaren els tràmits del Sant Àngel de la Guarda. Posteriorment Ciutadans va exigir que les instal·lacions provisionals reuniren totes les condicions de seguretat per als alumnes.

Per a concloure, el portaveu de Cs ha recordat que Ribó aquest curs ha negat el xec escolar a 3500 famílies. “Els pares necessiten compatibilitzar la vida professional amb la familiar, escolaritzen als fills des d’un punt de vista acadèmic, però també assistencial, per això continuem insistint en un xec escolar universal que incloga el mes de juliol”, ha dit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 3 =