25n
Orgull
Orgull

Giner (Cs) demana inspeccionar l'estat de l'arbratge per a evitar caigudes de branques i molèsties en edificis

Giner (Cs) demana inspeccionar l'estat de l'arbratge per a evitar caigudes de branques i molèsties en edificis
28/08/2021 -

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha exigit inspeccionar l’estat de l’arbratge de la ciutat per a evitar caigudes de branques i molèsties en els edificis, “com està ocorrent en molts carrers”.

Així, el dirigent de Cs ha avançat que demanarà al consistori inspeccionar l’estat dels arbres davant “la imminent arribada de la tardor”, al mateix temps que ha reiterat la necessitat que existisca un ‘Pla Director de l’Arbratge’, segons recull la formació en un comunicat.

“A punt de començar setembre hi ha arbres que envaeixen façanes i fins i tot finestres de col·legis, com es pot apreciar en els voltants de plaça d’Espanya”, ha alertat Giner.

El portaveu de Cs ha remarcat que, al setembre de 2020, el seu grup va proposar en la Comissió d’Ecologia Urbana un Pla Director de l’Arbratge per a “protocol·litzar la gestió i la prevenció del risc de caigudes de branques i exemplars arboris”.

“Creiem que, igual que Madrid, Barcelona, Sevilla o Màlaga, València també necessita planificar els treballs i tindre un protocol d’actuació davant el risc de caigudes, les podes i la detecció de malalties, també per a preveure futures renovacions”, ha apuntat.

En aquest sentit, ha criticat a l’edil Sergi Campillo per “rebutjar la nostra proposta i supeditar-la a l’elaboració del Pla Verd per a 2022, que encara s’està elaborant i la redacció del qual està costant 139.500 euros”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =