25n
25N
25N

Giner (Cs) critica la gestió de Ribó i promet recuperar inversions

Giner (Cs) critica la gestió de Ribó i promet recuperar inversions
06/05/2019 -

El candidat de Ciutadans (Cs) a l’Alcaldia de València, Fernando Giner, ha criticat aquest dilluns la “gestió fake” de l’Ajuntament de Joan Ribó i ha promés recuperar les inversions per a la ciutat que l’alcalde “ha condemnat al zero per cent d’execució”.

Giner ha advertit en un comunicat que “hi ha 13 delegacions de l’Ajuntament que no han invertit ni un euro” i ha censurat que “Ribó ha abandonat delegacions tan importants com la formació i l’ocupació, la inserció sociolaboral, la joventut, l’educació i l’habitatge”.

També ha assegurat que “es troben al zero per cent d’execució pressupostària àrees com a gestió de residus sòlids, conservació d’àrees naturals i Devesa-Albufera, energies renovables i canvi polític, qualitat ambiental, gestió de patrimoni municipal, cultura festiva, cementeris i intervenció de comptabilitat i pressupostos”.

Al mateix temps, ha enlletgit al Govern de la Nau que “mentre que en aquesta legislatura ha crescut la precarietat i l’atur juvenil registrat, Ribó i els seus socis de govern han donat l’esquena als ciutadans”.

Ha posat com a exemple que “l’execució pressupostària ha anat a pitjor al llarg d’aquests quatre anys”, ja que Ribó “va començar la seua legislatura amb 35,1 milions d’euros sense executar en 2015, que es van elevar a 45,3 en 2016 i a 69,2 en 2017”, mentre que “l’any va passar va aconseguir un nou rècord negatiu amb 93,1 milions d’euros promesos i sense executar”.

L’aspirant a alcalde ha reiterat el seu “compromís amb la baixada d’impostos amb un descens del 7% IBI, del 20% de l’impost de circulació als vehicles menys contaminants i del 95% de les plusvàlues”, mentre ha alertat que “els negocis de nova creació veuran reduïts a la meitat les taxes i tributs municipals”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

museo prehistoria