caixa popular

Gifi cerca sorprendre als seus clients tant en la varietat de productes com en el preu

Amb 3.500 metres quadrats i una inversió de 2,5 milions d’euros, este establiment servirà com a model a la resta de tendes que s’òbriguen en el país

Gifi cerca sorprendre als seus clients tant en la varietat de productes com en el preu

Alfafar està d’estrena. Els valencians tenen un nou establiment en el qual comprar els complements per a la seua llar. La signatura francesa Gifi va inaugurar ahir la seua segona tenda a Espanya, la primera és la de Figueres. Amb més de 3.500 metres quadrats d’exposició, més de 24.000 referències i prop de 2,5 milions d’inversió, la cadena de productes per a la llar cerca entrar en el mercat espanyol amb la seua tenda ‘insígnia’ doncs és un dels locals més grans de la signatura.

img_7917Esta nova obertura en el Parc Comercial Alfafar suposarà un impacte econòmic per a la població valenciana doncs s’han creat 40 llocs de treball directes i indirectes, a més de la compra de producte a proveïdors locals. “Amb l’obertura de Gifi seguim consolidant la zona comercial. Sabem que l’Administració és lenta a vegades però amb el suport de tots els que van creure en este projecte ha sigut possible inaugurar avui esta tenda. Agraïm a Gifi i al seu president Philippe Ginestet l’oportunitat que ha donat als ciutadans d’Alfafar de poder treballar en este establiment. Li desitgem molt èxit”, assenyalava l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara.

img_7960El concepte de tenda amb la qual obri Gifi s’ha adaptat al consumidor espanyol amb l’objectiu de fidelitzar la clientela multigeneracional segons assenyalen des de la companyia. Els que fins a este comerç es desplacen podran trobar productes contemporanis, originals i que molts no superen els 5 euros, concretament el 65% dels articles. Casa, moda, decoració, regals, mobiliari de jardí, articles de diversió o joguets faran les delícies dels clients. Tal com va assenyalar el president de la companyia gal·la: “Estic molt content de poder obrir un establiment en la millor zona comercial de la Comunitat Valenciana. Quan ens assabentem que este local es quedava buida pel trasllat de Decathlon ens vam engegar per a poder obrir el nostre local ací, un establiment que es convertirà en la referènciaimg_7931 de les següents obertures a Espanya. En els pròxims anys Gifi té un repte ambiciós, obrir més de mil establiments i aconseguir els 10.000 empleats. Estem segurs de seguir sorprenent els nostres clients. L’esperit de Gifi és sinònim d’un valor humà que ens fa únics”.

El Grup Gifi desembarca a Espanya amb la seua primera tenda a Alfafar però compta amb una sòlida trajectòria empresarial de més de 35 anys i un volum de negoci d’1.200 milions d’euros. Actualment compta amb més de 526 establiments, la majoria d’ells en territori gal.

 

img_7970                img_7971


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats