25n
25N
25N

Gestiona el teu pressupost de crèdit i estalvie gràcies al Centre de Informació Juvenil

La inscripció per a sol·licitar plaça comença el dia 9 de gener, i podrà fer-se online o presencialment

Gestiona el teu pressupost de crèdit i estalvie gràcies al Centre de Informació Juvenil
05/01/2017 -

El Centre d’Informació Juvenil (CIJ) presenta la nova programació per al primer trimestre de l’any 2017. La primera activitat està dirigida a joves a partir de 16 anys i és totalment gratuïta. Es tracta de quatre sessions gratuïtes que donaran informació sobre el que volen dir els bancs i el que signifiquen els conceptes que utilitzen, per a aprendre a rendibilitzar els ingressos. En col·laboració amb ADICAE (Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances), els cursos se centraran a donar a conéixer interessants i importants aspectes sobre temes financers i de consum, posant especial atenció a la planificació financera, la gestió de pressupostos personals i les situacions i eines quotidianes, el crèdit i l’estalvi. Les sessions tindran lloc els dies 21 i 28 de març, i el 4 i l’11 d’abril.

La segona activitat compta amb dos tallers de programació, dirigits a joves en edats compreses entre els 12 i els 16 anys, amb l’objectiu de motivar-los a aprendre a utilitzar les noves tecnologies, no solament com a usuaris sinó també com a creadors. Amb el curs d’App Inventor (dies 4, 11 i 18 de febrer), i el curs de Vídeo i Pàgina Web (25 de febrer i 4 de març), els assistents practicaran l’ús creatiu de les noves tecnologies i aprendran nocions bàsiques de programació perquè inventen i desenvolupen programes, així com aplicacions que resulten útils.

La regidora de Joventut, Nadia Marín, ha assenyalat la importància d’estos cursos en els joves: “Hem triat uns tallers amb una temàtica molt interessant, ja que en el nostre dia a dia tots i totes tenim tracte amb els bancs i caixes d’estalvis. Moltes vegades utilitzen un vocabulari que no coneixem, i és molt important estar al corrent de tots els detalls per a saber com rendibilitzar els nostres ingressos i estalvis”.

Per a ampliar la informació o realitzar la inscripció de sol·licitud de plaça es pot fer a través de la pàgina web: www.torrentjove.com o presencialment en el CIJ. El termini comença el dilluns dia 9 de gener.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + sis =

museo etnologia
ficcions 2019-2020