25n
25N
25N

El músic almussafeny Gerson Padilla, director de Valencia Gospel Experience

El músic almussafeny Gerson Padilla, director de Valencia Gospel Experience
14/10/2019 -

Gerson Padilla assumeix un nou repte en la seua trajectòria musical. L’almussafeny acaba d’anunciar que coordinarà Valencia Gospel Experience, una de les noves delegacions del projecte Just4You Music Solutions iniciat a Eivissa per Juan F. Ballesteros per a promocionar aquest gènere tradicional. Els assajos començaran en el ‘Centre d’Arts’ d’Almussafes el pròxim dimarts 22 d’octubre i les persones interessades hauran d’inscriure’s a través del correu electrònic music@just4you.es.

La productora de música clàssica i jazz Just4You Music Solutions ha triat al músic almussafeny Gerson Padilla per a dirigir Valencia Gospel Experiencie, una de les noves delegacions del projecte iniciat a Eivissa per Juan F. Ballesteros amb la finalitat de donar a conéixer a la societat aquest gènere. Així, Padilla s’encarregarà de coordinar les activitats que es duguen a terme a la província per a expandir una iniciativa que compta amb el prestigiós productor, director i compositor Bazil Meade, director de la London Community Gospel Choir, com a padrí.

El ‘Centre d’Arts’ d’Almussafes acollirà el pròxim dimarts 22 d’octubre el primer dels assajos del grup, que servirà també com a presentació del mateix i com a trobada per a resoldre tots els dubtes que sorgisquen. Tal com comenta el propi Gerson Padilla, la formació està oberta a totes les persones que desitgen cantar i conéixer el gòspel de prop, per la qual cosa anima a sol·licitar més informació i a inscriure’s en el projecte enviant un correu electrònic a music@just4you.es.

Al costat de la de València, Just4You Music Solutions també acaba d’obrir delegacions a Sant Sebastià, Barcelona i Palma, totes elles encapçalades per professionals de reconegut prestigi com Sonia Moreno (Barcelona), Alain Gallego (Sant Sebastià) i Bobby Escobar (Mallorca). Així mateix, la marca està treballant per a sumar noves ciutats, tant a Espanya com en altres països.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =