25n
25N
25N

Geotransit, l'aplicació pionera de Torrent per a conéixer en temps real els talls de carrers i canvis en el trànsit

Geotransit, l'aplicació pionera de Torrent per a conéixer en temps real els talls de carrers i canvis en el trànsit
31/10/2018 -

Torrent ha presentat aquest matí una aplicació pionera, Geotransit. La ferramenta donarà a conéixer en temps real la situació de talls de carrer i canvis en el trànsit. Així mateix, s’informa a més del motiu de l’afecció i el període durant el qual estarà vigent.

El regidor de Modernització, Andrés Campos, ha destacat d’aquesta eina que suposa “una visió transversal de la ciutat i que és la conseqüència visible d’un treball coordinat d’àrees com la mobilitat, la modernització i la seguretat ciutadana”. L’eina recaptarà informació de corts i afeccions amb els quals es podrà fer un estudi sobre les afeccions en cada barri.

Precisament en aqueixa línia, el regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, ha destacat una perspectiva més interna d’aquesta aplicació, que “permetrà als cossos i forces de seguretat conéixer quins recursos es van destinar a cada moment, per exemple, a un acte o celebració, la qual cosa millorarà la planificació d’actuacions i gestió de recursos”.

Per a poder rebre les alertes, el ciutadà només ha d’inscriure’s aportant una adreça vàlida de correu electrònic així com una adreça i un nombre postal. L’adreça física és la que servirà de referència a l’aplicació per a enviar les alertes i les incidències que afecten aqueixa zona. Per tant, és una eina molt interessant per a ciutadans, però també per a comerços i indústries, per si l’afecció afecta a la seua activitat. Conéixer-la amb antelació pot ajudar-los a dissenyar alternatives.

Campos ha assenyalat que està previst i s’està treballant perquè en un futur l’eina estiga integrada en l’APP municipal, la qual cosa permetrà rebre les alertes en el telèfon mòbil. També es permetrà veure en el futur la interacció de les afeccions viàries amb el transport urbà. Actualment pot consultar-se en http://geotransit.torrent.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =

caixaontinyent
paterna